Media

MasterChef: Η Ντέμη ζητά «συγνώμη» από την Κατερίνα

MasterChef: Η Ντέμη ζητά «συγνώμη» από την Κατερίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ντέμη Γεωργίου είναι η vegan μαγείρισσα που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το MasterChef και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» την πέτυχε έξω από το σπίτι της και ξεκίνησαν οι ερωτήσεις.

Η Μαίρη Αρώνη έκανε ερωτήσεις στη Ντέμη και πιο συγκεκριμένα ήθελε να μάθει για τα «σαλάμια και τα τυριά» αλλά και για τον όρο «κομμώτρια» τον οποίο χρησιμοποιούσε συνεχώς!

“Δεν θέλω να σταθώ σε τίποτα τέτοιο. Ήταν μια άτυχη στιγμή που η Κατερίνα κάτι μπορεί να είδε λάθος ή να έφαγε εκείνη φυτικά σαλάμια. Όπως και να έχει, δεν πιστεύω ότι το έκανε από κακία, ούτε ότι ήθελε να εκθέσει εμένα και το εστιατόριό μου. Έπαθα ένα σοκ αλλά τι να κάνουμε; Ό,τι θέλει μπορεί να λέει ο καθένας” είπε η vegan μαγείρισσα του MasterChef.

https://youtu.be/1Gh7J0U1YLo

Μάλιστα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τη λέξη «κομμώτρια» δεν την έλεγε υποτιμητικά για την Κατερίνα Λένη και ζήτησε «συγνώμη» on air!

“Το “κομμώτρια” είναι ένας τίτλος που μπορεί να είναι το επάγγελμά της. Δεν το είπα σε καμία περίπτωση άσχημα. Δεν το είπα για να νιώσει άσχημα. Απλά θεώρησα ότι σε έναν μαγειρικό διαγωνισμό, εμείς βγήκαμε πιο πολύ να δείξουμε τη μαγειρική μας πορεία και ο Διονύσης με την Κατερίνα ήταν λίγο πιο ερασιτέχνες. Δεν ήθελα να ακουστεί άσχημα, ούτε να νιώσει η κοπέλα άσχημα, σε καμία περίπτωση. Αν την έχω στεναχωρήσει ζητάω συγγνώμη”, λέει η Ντέμη Γεωργίου για την Κατερίνα Λένη.

Δείτε ακόμη: Ο Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει με τις φάρσες του

Αλεξία Καρή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X