Media

MasterChef: Τι είπε ο Μπέλλος για τον Ηλία

MasterChef: Τι είπε ο Μπέλλος για τον Ηλία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος, αποχώρησε από το παιχνίδι και όπως όλοι οι παίκτες, έτσι και εκείνος, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» και μίλησε για όλα όσα έζησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι φόβοι του Δημήτρη φαίνεται πως ήταν βάσιμοι. Έχοντας συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία, δεν κατάφερε να περάσει στους τέσσερις και αποχωρεί από το #MasterChefGR! ⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Ο Μπέλλος μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία, μίλησε για την εμπειρία του αλλά και για την «κόντρα» που είχε με τον Ηλία αλλά και όσα έμαθε πως είχε πει ο Γιώργος Λασκαρίδης όταν δεν ήταν μπροστά ο μάγειρας.

«Ένιωσα ένα πράγμα μέσα μου και λέω ή ο Ηλίας ή εγώ στο σπίτι. Δεν θα ξαναυπάρξουμε μαζί στο σπίτι, αυτό ένιωσα μέσα μου. Αυτό που έκανε ο Ηλίας μάς πείραζε εμένα και κάποιους άλλους. Αυτά που είδα ότι έλεγε στα επεισόδια, στο σπίτι μας έλεγε περισσότερα. Ήταν ένα αρνητικό vibe και γι’ αυτό κατέβηκα κάτω. Αν έμενε αυτός μπράβο του, αν έμενα εγώ, οκ. Ο Μπέλλος βγήκε από το MasterChef κι έλυσε το “μυστήριο” – Είναι σε σχέση με τη Μαρία ή όχι; Είναι ωραίο να έχεις να ασχολείσαι με κάτι γιατί περνούσαν δύο ώρες μέχρι να δοκιμάσουν τα πιάτα και κουβεντιάζαμε, αλλά μέχρι ένα όριο, κι αυτό έχει το όριό του. Με είχε στολίσει σαν… χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και άλλοι συμπαίκτες μου, που τα είδα μετά στα επεισόδια. Μπροστά μου δεν τα έλεγε κανείς. Μόνο ο Ηλίας είχε έρθει μια φορά, μου λέει “σε έσκισα στην ομαδική” και του απάντησα “εσύ εμένα ποτέ, εσύ σε εμάς το δέχομαι”. Φαινόταν ότι ο Ηλίας κρυβόταν στις παρασκευές που κι αυτό είναι μια στρατηγική. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό να έρχεσαι μετά και να μου τη λες», είπε ο Μπέλλος και δε δίστασε να «δώσει» και τον Γιώργο Λασκαρίδη στον αέρα της εκπομπής λέγοντας:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/R_GkiZyHNt8

Δείτε ακόμη: Πέρυσι έσπασε το πόδι της στο GNTM, φέτος δήλωσε ξανά συμμετοχή! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X