Media

Μεγάλο φιάσκο παραπληροφόρησης από σαιτ: Σέρβιραν μπαγιάτικη είδηση για… φρέσκια, με παραπλανητικό τίτλο..

Μεγάλο φιάσκο παραπληροφόρησης από σαιτ: Σέρβιραν μπαγιάτικη είδηση για… φρέσκια, με παραπλανητικό τίτλο..
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ξαφνικό διαζύγιο για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Δύσκολες ώρες» ήταν ο τίτλος παραπλανητικού ρεπορτάζ  που έκανε τα προηγούμενα 24ωρα το γύρω του διαδικτύου.

Το θέμα μαϊμού αφορούσε είδηση του περασμένου Μαρτίου και είχε σχέση με την ιδιωτική ζωή του δημοσιογράφου όσο έχει σχέση ο Φάντης με το ρετσινόλαδο.

Η επιτομή της παραπληροφόρησης δηλαδή,  καθώς το  θέμα αφορούσε μετακίνηση ραδιοφωνικού παραγωγού του Real FM από την πρωινή ζώνη στη βραδινή, που είχε συμβεί τον περασμένο Μάρτιο!

Το δημοσίευμα έκανε αναφορά σε μια είδηση που έγινε πριν μισό χρόνο,  όταν (τότε, όντως) ο Ιωσήφ Καλαμαράκης αποχώρησε από το πρωινό του Real 97.8 αφήνοντας τους Γιώργο Χουδαλάκη και Γιάννη Μιχελάκη να συνεχίσουν. Ωστόσο ήδη εδώ και παραπάνω από μια εβδομάδα, το τρίδυμο επανενώθηκε και κάνει κανονικά εκπομπές στον ραδιοσταθμό!

Το κείμενο-ταξίδι στον χρόνο ανέβηκε τη Δευτέρα και γρήγορα έγινε viral απο πολλές ιστοσελίδες , όπως οι in.gr, Ahensmagazine (το σάιτ κατέβασε την ανάρτηση αργότερα), newsique (το οποίο η ιστοσελίδα «κατέβασε» αργότερα), inews, palo, taxidromos.

 

 

Νίκος Χατζηνικολάου και Ιωσίφ Καλαμαράκης διασκέδασαν την ξεφτίλα με χιούμορ.

Αργότερα, το in.gr κουτοπόνηρα άλλαξε τον τίτλο του κειμένου και τον χρόνο του σε παρελθοντικό. Σαν να μην τρέχει τίποτε, σαν να μην συνέβη το παραμικρό, σαν να μην παραπληροφόρησαν το κοινό τους, σαν να μην «εκβίασαν» επισκεψιμότητα με ψεύτικο τίτλο, όπως παρατηρεί και το e-tetradio.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X