Media

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός είναι ο καλεσμένος του τη Δευτέρα 6/4

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτός είναι ο καλεσμένος του τη Δευτέρα 6/4
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται έναν νέο καλεσμένο αυτή τη Δευτέρα και από ότι φαίνεται θα γελάσουμε αρκετά.

Τη Δευτέρα 6 Απριλίου, εκτάκτως στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Τάκη Ζαχαράτο, σε ένα «Ενώπιος Ενωπίω» αντίδοτο στο κλίμα των ημερών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η πραγματική ελευθερία του ανθρώπου βρίσκεται στο να έχει ως καλύτερη παρέα τον εαυτό του! Να γίνει φίλος με τον «εχθρό» μέσα του, να αποδεχθεί τις αδυναμίες και τα λάθη του,να αγαπήσει τα ελαττώματα του…αυτό γίνεται όταν σταματήσουμε να περιμένουμε ότι κάτι το οποίο βρίσκεται «έξω απο εμάς» θα μας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους! Μόνο με μια εσωτερική βουτιά και έχοντας αποδεχθεί πλήρως αυτό που είμαστε θα ακολουθήσει η ηρεμία,η γαλήνη και η εσωτερική ασφάλεια! «Ποτίζοντας» το έσω θα ανθίζει και το έξω…πρώτα πρέπει να ερωτευθούμε τον εαυτό μας και μετά θα μας ερωτευθούν οι άλλοι και στο τέλος η ίδια η ζωή! Κανένας άλλος δεν μπορεί να σου δώσει την χαρά που ψάχνεις εάν δεν ψάξεις στα βαθύτερα και πιο σκοτεινά σοκάκια της ψυχής σου! Πετώντας τα «άχρηστα» και τα «δυσλειτουργικά» δημιουργούμε τον χώρο για να φυτέψουμε και να καλλιεργήσουμε την αγάπη! Ας αποδεχθούμε τις αδυναμίες μας,τα σφάλματα μας,την διαφορετικότητα τόσο του εαυτού μας όσο και των άλλων! Κάπως έτσι θα μας αγκαλιάσει ολοκληρωτικά η αρμονία σε όλο μας το είναι! #MyThoughts @panosgi @nikosapostolopouloss #love #happy #smile #positivevibes #loveyourself #loveme #soulmate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) στις

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μας «εμβολιάζει» με χιούμορ κατά του κορονοϊού, σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πορεία και την καριέρα του, αλλά και με πλούσιο υλικό από τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις του.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου

Δείτε ακόμη: MasterChef: Στην τελική ευθεία το reality – Ο τελικός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X