Media

Ενώπιος Ενωπίω: Πρεμιέρα με την Άντζελα Γκερέκου

Ενώπιος Ενωπίω: Πρεμιέρα με την Άντζελα Γκερέκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα έκανε χτες βράδυ Πέμπτη 6 Οκτωβρίου το Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρώτη καλεσμένη η Άντζελα Γκερέκου.  Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Γη της ελιάς» δεν έκρυψε την συγκίνηση της για τον σύντροφο της ζωής της, Τόλη Βοσκόπουλο.

Η Άντζελα Γκερέκου δάκρυσε την ώρα που στην οθόνη έπαιζαν κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου συνοδεία εικόνων της κοινής τους διαδρομής. «Συγκινήθηκες κιόλας, Άντζελα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Συγκινήθηκες με το που είδες τις στιγμές αυτές».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην γνωριμία τους, αλλά και στα επαγγελματικά της σχέδια.

«Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί ως Αθηνά.

«Ο Τόλης  με ενθάρρυνε. Στην ουσία δικό του χατίρι έκανα, όπως και τότε που μπήκα στην πολιτική. Εκείνος με έσπρωξε να πω το “ναι” έπειτα από πολλές δυσκολίες.

Μου λέει Άντζελα, αυτή την σειρά, με αυτόν τον τίτλο, με αυτούς τους ηθοποιούς, με αυτή την παραγωγή είναι η στιγμή που πρέπει να το κάνεις. Θα αποδόσεις καλύτερα από ποτέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X