Media

Ο Αρναούτογλου επιτίθεται στον Λιάγκα για χάρη του Λιανού – Η απειλή που «έριξε» (vid)

Ο Αρναούτογλου επιτίθεται στον Λιάγκα για χάρη του Λιανού – Η απειλή που «έριξε» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται να πειράχτηκε λίγο από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα που αφορούσαν τον Γιώργο Λιανό και την παρουσίαση του show «The Voice» .

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας είχαν εκφραστεί με μη κολακευτικά σχόλια για το ενδεχόμενο του Γιώργου Λιανού να παρουσιάσει το «The Voice» και ο Αρναούτογλου θέλησε να πάρει θέση για αυτό στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ακούσαμε το απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή και η παρουσιάστρια φάνηκε να στηρίζει τον πρώην σύζυγο της ενώ οι υπόλοιποι προσπάθησαν να βρουν τη χρυσή τομή που αφορούσε στη νέα κόντρα που πάει να ξεκινήσει.

https://youtu.be/OFF9VWBWGAI

Ο παρουσιαστής του ANT1 είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή του:

«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!.

Πάντως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει Λιανό για την παρουσίαση!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X