Media

Ο Αθερίδης πάει MEGA και έχει στο πλευρό του τη Διγενή!

Ο Αθερίδης πάει MEGA και έχει στο πλευρό του τη Διγενή!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το MEGA θέλει σιγά-σιγά να επενδύει σε εκπομπές και ανθρώπους και από ότι φαίνεται ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας από αυτούς καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως θα κάνει εκπομπή στο κανάλι και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Σεμίνα Διγενή.

Ο Άρης Μίχας μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως ο Θοδωρής Αθερίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο MEGA με δική του εκπομπή!

«Έχει δρομολογηθεί η επιστροφή του Θοδωρή Αθερίδη στην μικρή οθόνη και θα είναι διπλή καθώς είναι και η Σεμίνα Διγενή πίσω από τις κάμερες και αυτό είναι η μεγάλη έκπληξη. Θα μοιάζει λίγο με το «Κοίτα τι έκανες», αλλά και το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη, το οποίο κάποια στιγμή παρουσίασε ο Θοδωρής Αθερίδης. Σε αυτή την εκπομπή θα έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια η Σεμίνα Διγενή».

Μάλιστα αποάλυψε γαι τη Σεμίνα Διγενή:

«Είχαν γίνει πολύ καιρό πριν προτάσεις στην Σεμίνα Διγενή να επιστρέψει στην τηλεόραση. Τώρα το concept είναι δικό της. Η εκπομπή θα βγει κατά πάσα πιθανότητα τέλος Οκτώβρη και προορίζεται για τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου στο MEGA».

Δείτε ακόμη: Ξέρουμε τι θα γίνει στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Παρουσιάστε!»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X