Media

«Τα Νεοκλασικά»: Απόψε η πρεμιέρα – «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» ζωντανεύει ξανά στις οθόνες

«Τα Νεοκλασικά»: Απόψε η πρεμιέρα – «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» ζωντανεύει ξανά στις οθόνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η εμπνευσμένη  κωμωδία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελλάριου ζωντανεύει  χάρη στα «Τα Νεοκλασικά» που φέρνει ο Alpha ξανά στις οθόνες μας και θα μας χαρίσει, για δύο ώρες, άφθονο γέλιο.

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά: «είναι μια πολύ ωραία δουλειά, με χιούμορ που το έχουμε ανάγκη».

Για το ρόλο της Φώφης, τη σύζυγο του Θόδωρου που υποδύεται, είπε ότι είναι μια γυναίκα αυθεντική και ρομαντική που πιστεύει στις αληθινές σχέσεις και την απόλυτη αγάπη.

Ο Θόδωρος, όμως, διατηρεί εξωσυζυγική σχέση και για να καλύψει τις συνεχείς απουσίες του από το σπίτι έχει επινοήσει ένα φανταστικό φίλο και συνεργάτη, τον Λευτεράκη, ο οποίος ζει και εργάζεται εκτός Αθηνών.

Όλα κυλάνε ομαλά, ο Θόδωρος κάνει τα υποτιθέμενα επαγγελματικά του ταξίδια, η Φώφη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, μέχρι που μια σειρά ατυχών περιστατικών θα της κινήσουν τις υποψίες.

Ο ερχομός του Λευτεράκη στο σπίτι τους θα την καθησυχάσει αλλά εκεί ακριβώς θα ξεκινήσει το μπέρδεμα για τον Θόδωρο που δεν ξέρει πια τι και… ποιον να πιστέψει!

Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Χάρης Ρώμας- Άννα Χατζησοφιά υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Αθερίδη.

Στην κωμωδία πρωταγωνιστούν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Φαίη Ξυλά, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ζωή Ναλμπάντη, Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Αντώνης Καλομοιράκης.

Στο ρόλο του ψυχίατρου ο Χάρης Ρώμας, γκεστ σταρ η Δήμητρα Ματσούκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X