Media

Όταν η Ναταλία συνάντησε… τον Άδωνι

Όταν η Ναταλία συνάντησε… τον Άδωνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ναταλία Γερμανού: Στην εκπομπή της («Καλύτερα δεν γίνεται») στον Alpha, η Ναταλία κάλεσε για μια «χαλαρή», όπως είπε, συζήτηση, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, και ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως είπαν, την είχε υποστηρίξει όταν δέχθηκε μπούλινγκ από ακροδεξιούς και δεξιούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή έκανε συνέντευξη με τον διασώστη προσφύγων Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Αρκεί αυτό για να δικαιολογηθεί η επιλογή της να τον καλέσει να μιλήσουν για τα παιδικά του χρόνια, τη διαδρομή του στο twitter, την αγάπη του για το τένις, την οικογένειά του, την ιδιοσυγκρασία του και τη μόρφωσή του, την οποία εξήρε;

«Σας ενοχλεί όταν σας λένε ακροδεξιό;», τον ρώτησε κάποια στιγμή. Και εκείνος, με άνεση και απολαμβάνοντας φανερά τη στιγμή, εξέφραζε την απέχθειά του για την ανθρωποφαγία και τον φανατισμό, την πίστη του στην ελευθερία της έκφρασης και στον πολιτισμένο πολιτικό διάλογο, την εκτίμησή του για τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.

Είπε ότι έχει κακή γνώμη για τον Ιάσονα Αποστολόπουλος επειδή «υιοθετεί την προπαγάνδα» της Άγκυρας στο μεταναστευτικό, «δικαιολογεί την Τουρκία και καταγγέλλει την Ελλάδα» για την αντιμετώπιση των προσφύγων. Δεν τον θεωρεί πράκτορα, μακριά από αυτόν οι θεωρίες συνωμοσίας, όπως είπε, αλλά οπωσδήποτε θεωρεί τη συμπεριφορά του εθνικά επιβλαβή.

Η Ναταλία Γερμανού, μιλώντας για το μεταναστευτικό, είπε ότι θέλει οχυρωμένη την πατρίδα μας αλλά και τους ανθρώπους ζωντανούς, δεν θέλει να βλέπει εικόνες όπως τους γυμνούς μετανάστες στον Έβρο και την τραγωδία στα Κύθηρα.

Ο Αδ. Γεωργιάδης εξήρε την εξυπνάδα της Ν. Γερμανού, την παιδεία της, τα καλά ελληνικά της και δεν ξέχασε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τον πατέρα της.

Στο τέλος η παρουσιάστρια του χάρισε μια μπλούζα με σκίτσο του Αρκά για τους πολιτικούς που βγάζουν το φίδι από την τρύπα και τον ρώτησε αν καλείται συχνά να το κάνει αυτό, για να απαντήσει εκείνος ότι συνήθως αυτοπροσκαλείται! Του χάρισε και μια κούπα καφέ με το όνομα της εκπομπής της.

Τόσο «χαλαρή» ήταν η συζήτηση, σε κλίμα ευθυμίας και ζεστασιάς.

Κρίμα. Πολύ κρίμα.

Πηγή: tvxs.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X