Media

Σκάι: Οι ανασχεδιασμοί ανοίγουν την πόρτα εξόδου

Σκάι: Οι ανασχεδιασμοί ανοίγουν την πόρτα εξόδου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ως βαριά  «χαρτιά» προγράμματος κατά τον Σκάι δηλαδή τα «Survivor», «Βig Brother»  «Voice», «Καλό μεσημεράκι» και «Love it»  παραμένουν στην ψυχαγωγία. Έμφαση όμως στους ανασχεδιασμούς  δίδεται σε επιμέρους ζητήματα.

Για παράδειγμα η ολική επαναφορά της απογευματινής ζώνης- ειδικά το χρονικό διάστημα που ακολουθεί μετά από το «Καλό μεσημεράκι»- και  που την τελευταία διετία δεν… τραβάει όπως άλλοτε. Το lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και η κάλυψη των κενών που αφήνουν η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου το Σάββατο και οι «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου.

Στην πρώτη περίπτωση εξετάζεται το σενάριο μιας ενημερωτικής εκπομπής με στοιχεία infotainment, η οποία πιθανώς και θα δίνει τη σκυτάλη στη Σία Κοσιώνη.

Βλέπετε, το εγχείρημα του «House of Fame» απέτυχε παταγωδώς, ενώ για την καθημερινή prime time θα καλυφθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εξ ολοκλήρου από τα ριάλιτι και τα σόου του καναλιού του Νέου Φαλήρου.

Στο μεταξύ, όπως αποφασίστηκε, οι ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού θα ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου και ήδη αναζητούνται αντικαταστάτες των κεντρικών παρουσιαστών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X