Media

Survivor 2021: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση

Survivor 2021: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor 2021: Η μπλε ομάδα δεν κατάφερε να κερδίζει στα δυο τελευταία αγωνίσματα και αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να ψηφιστούν τρία άτομα έτσι ώστε να αποχωρήσει ένα από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Η μπλε ομάδα μπορεί να είχε σημειώσει το σερί 8-0 στις νίκες αλλά η κόκκινη ομάδα «οπλίστηκε» με νέους παίκτες και πήρε τα πάνω της, με αποτέλεσμα να τους δούμε να κερδίζουν και αυτή την εβδομάδα δε θα χάσουν κάποιον δικό τους παίκτης.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2021, η μπλε ομάδα ψήφισε τις Ελευθερία Ελευθερίου και Βαλέρια Χοψονίδου, προς αποχώρηση, και ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα.

Μάλιστα, είχαμε και δράματα στο συμβούλιο καθώς η Μαριπόζα ξέσπασε σε κλάματα μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της και ζητούσε συγνώμη από τους συμπαίκτες της επειδή δε συμπεριφέρθηκε σωστά απέναντι τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Τα spoilers δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες αφού πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως από το Survivro 2021 θα αποχωρήσει η Έλενα Κρεμλίδου και πως θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση στην μπλε ομάδα αφού Ελευθερία και Βαλέρια έχουν δημιουργήσει την πρώτη υποομάδα και είναι ο αμέσως επόμενος στόχος σε ενδεχόμενη ψηφοφορία.

Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει απόψε στις 22:00!

Δείτε ακόμη: Άγγελος Λάτσιος: Βάζει… πλώρη για τηλεόραση ο γιος της Ελένης Μενεγάκη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X