Media

Σύγκρουση τρένων: Πρώτο θέμα σε διεθνή ΜΜΕ η τραγωδία των Τεμπών

Σύγκρουση τρένων: Πρώτο θέμα σε διεθνή ΜΜΕ η τραγωδία των Τεμπών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το κεντρικό του θέμα το πρακτορείο Reuters αναφέρεται λεπτομερώς στην πρωτοφανή για την Ελλάδα τραγωδία και ταυτόχρονα υπογραμμίζει την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο λόγω του μη εκσυγχρονισμού του.

ΤΕΜΠΗ REUTERS

To Associated Press έχει επίσης την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ως κεντρικό του θέμα, στο οποίο υπογραμμίζει την ύπαρξη πολλών φοιτητών μεταξύ των επιβατών της αμαξοστοιχίας Intercity.

Associated Press ΤΕΜΠΗ

Το βρετανικό BBC καλύπτει στο κεντρικό του θέμα ζωντανά τις εξελίξεις στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στα Τέμπη, ενώ ήδη από την πρώτη ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για «μακελειό» μετά την μετωπική σύγκρουση των δύο συρμών και τονίζει ότι πρόκειται για το πλέον φονικό δυστύχημα στην σύγχρονη ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων.

BBC ΤΕΜΠΗ

Αντίστοιχη κάλυψη της τραγωδίας στα Τέμπη υπάρχει στο σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ και πρακτορείων στην Ευρώπη.

H είδηση βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας και στη γειτονική μας Τουρκία, όπου μεταφέρονται αναλυτικά οι μαρτυρίες επιζόντων, διασωστών και υπευθύνων, σε μία αντανάκλαση των φρικτών εμπειριών που έζησαν οι Τούρκοι πολίτες με τους πρόσφατους φονικούς σεισμούς.

SABAH ΤΕΜΠΗ
screenshot

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X