Media

Τα «Ψέματα» του Alpha βγαίνουν στην «επιφάνεια»

Τα «Ψέματα» του Alpha βγαίνουν στην «επιφάνεια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη σειρά, τιτλοφορείται «Ψέματα», που θα εστιάζει σε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία του σήμερα, ετοιμάζεται να εντάξει στο πρόγραμμά του ο Alpha. Τα «Ψέματα», σε σενάριο Νίκου Μήτσα και σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, μιλούν για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Alpha στο σχετικό του δελτίο τύπου.

Πρωταγωνιστούν οι Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής και Δημήτρης Αριανούτσος.

«Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα; Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; Ή η αλήθεια είναι μία και μοναδική; Κι εάν η αλήθεια είναι μια και μοναδική, τι γίνεται όταν δύο άνθρωποι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την ίδια «αλήθεια»; Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης», αναφέρει το κανάλι για την υπόθεση της σειράς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X