Media

Ξεπεσμός: Ιστοσελίδα διατηρεί χυδαία ανάρτηση για την Αντζελα Γκερέκου ενώ θρηνεί τον σύζυγό της

Ξεπεσμός: Ιστοσελίδα διατηρεί χυδαία ανάρτηση για την Αντζελα Γκερέκου ενώ θρηνεί τον σύζυγό της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κατάντια της δημοσιογραφίας καταρρίπτει το ένα ρεκόρ έπειτα από το άλλο. Η ιστοσελίδα pagenews από τις 06.45 το πρωί και έως τις 19.130 της Δευτέρας 19 Ιουλίου  εξακολουθούσε να έχει σεξιστικό ρεπορτάζ για την Άντζελα Γκερέκου με τίτλο «Ελληνίδα πολιτικός ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και έριξε το Instagram»,και ενώ κυριαρχεί στο διαδίκτυο ο θάνατος του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου.

Η αθλιότητα- ταυτόχρονα ασέβεια- στο πένθος και στη μνήμη του νεκρού, κατά λέξη:

«Ελληνίδα πολιτικός: Ποια είναι άραγε η γνωστή Ελληνίδα πολιτικός που αναστάτωσε το Instagram με την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό;

Η περιβόητη Ελληνίδα πολιτικός δεν είναι άλλη από την Άντζελα Γκερέκου! Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στην Εύβοια, προκειμένου να κηρύξει την έναρξη του 1ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης 2020 στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Εκεί ξέκλεψε χρόνο για να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής.

Η γνωστή πολιτικός δημοσίευσε φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να ποζάρει με μαύρο μπικίνι και να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα».

Και για να πιάσει το όριο των 300 λέξεων που «διαβάζει» η Google ώστε να το περιλαμβάνει στα αποτελέσματα αναζητήσεων, ο συντάκτης, έβαλε copy paste βιογραφικό της.

Τί να προλάβει και τί να πεί κάποιος όταν σχεδόν ταυτόχρονα καταγράφηκε το αίσχος της ψηφιακής έκδοσης της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για την γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, για το οποίο η επιχείρηση προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με ένα εξίσου τραγικό κείμενο το οποίο απλώς έκανε τρισχειρότερα τα πράγματα.

Η επίμαχη ανάρτηση, ο ορισμός του clickbait

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X