Πολιτική

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Έστησε παράσταση για να παρέχει πλήρη κάλυψη στον στενότερο συνεργάτη του

ΝΔ για ομιλία Τσίπρα: Έστησε παράσταση για να παρέχει πλήρη κάλυψη στον στενότερο συνεργάτη του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτικό Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος και σκοτεινός, και θεωρεί πως το κόμμα του θα επιστρέψει γρήγορα στη διακυβέρνηση της χώρας

«Δεν είναι μια ευχάριστη επέτειος για τον τόπο, ούτε για μας, ούτε για τη χώρα. Γιατί ο τελευταίος ήταν ένας δύσκολος και σκοτεινός χρόνος.»

Σκοτεινός για τη δημοκρατία, για την κοινωνία, για την οικονομία, για τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά, σκοτεινός για τη μεσαία τάξη που τόσα πολλά της υποσχέθηκαν, και βέβαια για τους νέους και τις νέες, για τη νεολαία», είπε χαρακτηριστικά ανοίγοντας τη συνεδρίαση.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, μπροστά στον πανικό του, έστησε ολόκληρη παράσταση για να παρέχει πλήρη κάλυψη στον πιο στενό συνεργάτη του και στις παρακρατικές μεθόδους του” ήταν το σχόλιο της ΝΔ, για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΚΟ του κόμματός του. Και το σχόλιο της ΝΔ καταλήγει:

«Με προσβλητικά επίθετα και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της ΝΔ προσπάθησε να σκεπάσει όσα είδαν κι άκουσαν οι Έλληνες, που θυμίζουν μαφία κι όχι πολιτικούς δημοκρατικής χώρας. Αντί να πάρει αποστάσεις φρόντισε να δείξει ξανά ότι ο Ν. Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα. ‘Όμως το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται».

Δείτε ακόμη:

Πορεία στην Αθήνα κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X