Παρασκήνιο

Ο… γνωστός Βορίδης! Στο «μπλέντερ» το οργανωμένο έγκλημα και τα Πανεπιστήμια! video

Ο… γνωστός Βορίδης! Στο «μπλέντερ» το οργανωμένο έγκλημα και τα Πανεπιστήμια! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάκης Βορίδης θέλησε να δικαιολογήσει την είσοδο αστυνομικών στα Πανεπιστήμια με την ίδρυση ειδικού σώματος και για να το καταφέρει, προέβαλλε έναν επικίνδυνο και απαράδεκτο ισχυρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών πρόσβαλε και συκοφάντησε φοιτητές και καθηγητές συνδέοντας ευθέως τα Πανεπιστήμια με το οργανωμένο έγκλημα και λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αποτελούν άντρα όπου σχεδιάζονται και οργανώνονται οι εγκληματικές ενέργειες της μαφίας!

Ο Μάκης Βορίδης ξεστόμισε την προκλητική αυτή άποψη στον ΑΝΤ1 και σε ερώτηση που του έγινε για τα πυρά που δέχεται η κυβέρνηση καθώς τη στιγμή που εμφανίζεται απούσα από την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος αυτό που την ενδιαφέρει είναι να μπουν αστυνομικοί στα Πανεπιστήμια.

Άδωνις για ανεμβολίαστους: «Μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει εργαζόμενο αν θέτει σε κίνδυνο τους γύρω του»!

Όπως ισχυρίστηκε, δεν πρέπει να υποτιμάται την κατάσταση στα Πανεπιστήμια και ούτε να υποτιμάμε «τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του οργανωμένου εγκλήματος και ομάδων οι οποίες είναι συστηματικά παραβατικές και χρησιμοποιούν διάφορα κενά που υπάρχουν στο νόμο. Ένα από αυτά ήταν τα Πανεπιστήμια για να οργανώνουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Μην τα αποσυνδέουμε» είπε ο Μάκης Βορίδης.

Η πρωτοφανής απάντηση που έδωσε ο Μάκης Βορίδης (από το 12:12 και μετά)

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X