Ο Προβοκάτορας

Άρης Πορτοσάλτε λαγός ή προφήτης για την αύξηση της τιμή των φαρμάκων;

Άρης Πορτοσάλτε λαγός ή προφήτης για την αύξηση της τιμή των φαρμάκων;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λοιπόν ο Αρης Πορτοσάλτε ή δίνει γραμμή στην κυβέρνηση ή είναι λαγός. Εκτός κι αν είναι προφήτης δίπλα στον Μωυσή. Γιατί το ρεσιτάλ που έδωσε σήμερα το πρωί δεν έχει προηγούμενο. Που λέτε ο Άρης Πορτοσάλτε υποστήριξε πως για τις ελλείψεις στα φάρμακα ευθύνεται το ότι είναι φθηνά. Άρα, πρέπει τιμές να αυξηθούν προκειμένου να υπάρξει επάρκεια. Ήταν μία προφητεία που θα ζήλευαν όλοι οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης.

Και ώ του θαύματος επιβεβαιώθηκε πριν αλέκτωρ… Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, λίγη ώρα μετά την «παρέμβαση» Πορτοσάλτε άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι τιμές των φθηνών φαρμάκων λέγοντας ότι “τα πολύ φθηνά φάρμακα είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε, δηλαδή πρέπει να αξίζει τον κόπο να τα παράξει κάποιος για να τα έχουμε. Δεν είναι λογικό να τα παράγουμε σε τιμή κάτω από το κόστος”.

Και πρόσθεσε ότι ένα μέρος της υψηλότερης τιμής θα την επωμιστούν οι πολίτες, για να μην ξεχνάμε σε ποιους φορτώνει τα βάρη η κυβέρνηση του Μωυσή και των προφητών.

Που έκανε την συγκεκριμένη δήλωση; Μα φυσικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ! Η οποία φαίνεται ότι οι προφητείες ευδοκιμούν περισσότερο και από την Παλαιά Διαθήκη.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X