Media

Νέα αθλιότητα Αρη Πορτοσάλτε – Σφοδρή επίθεση σε δημοσιογράφους

Νέα αθλιότητα Αρη Πορτοσάλτε – Σφοδρή επίθεση σε δημοσιογράφους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ρήση “συνελήφθη κοιμώμενος κλέπτων οπώρας” ταιριάζει γάντι στη νέα αθλιότητα του Αρη Πορτοσάλτε, ο οποίος αν και ανενημέρωτος για τα πραγματικά γεγονότα, εξαπέλυσε επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ  από το τηλεπαράθυρο του ΣΚΑΪ . Ο δημοσιογράφος (;)  με ιδιαίτερο μένος επιτέθηκε κατά των δημοσιογράφων γιατί την ημέρα της απεργίας (1/5) δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η θεία λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης.

Ο δημοσιογράφος (κολλητός του Αδωνι) του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε άθλια, ηλιθιώδη και απάνθρωπη την απόφαση «να στερήσουν από ανθρώπους που δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία τη λειτουργία της Μεγάλης Τέταρτης».

 

Μάλιστα, επιχείρησε να δώσει και «ιδεολογικό» περιτύλιγμα στο γεγονός κατηγορώντας τους εργαζόμενους για «ιδεοληψία» και απόφαση με «συμπλεγματικά ιδεολογικό πρόσημο».

Μόνο που η διοίκηση Ζούλα επέλεξε να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης καθώς δεν ζήτησε εξαίρεση. Αντίθετα η λειτουργία της Μεγάλης Τετάρτης μεταδόθηκε κανονικά από την ΕΡΑ μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει το Πρώτο Πρόγραμμα του δημόσιου ραδιοφώνου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ακολουθώντας τη γνωστή και συνηθισμένη άθλια οδό επέλεξε να συκοφαντήσει τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, αντί να κατακρίνει τη διοίκηση της ΕΡΤ και τον κύριο Ζούλα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X