Ο Προβοκάτορας

Δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας έκανε καρπαζοεισπράκτορες της περιοχής

Δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας έκανε καρπαζοεισπράκτορες της περιοχής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Εντι Ράμα της Αλβανίας προσβάλλει τη χώρα μας λέγοντας πως εξαπάτησε την Ευρώπη όταν μπήκε στην Ευρωζώνη. Και τί κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Χαμογελάει στις κάμερες. Ο Ράμα επίσης δεν του επίτρεψε να επισκεφθεί τα χωριά της ελληνικής εθνικής μειονότητας. Και τί κάνει ο Μητσοτάκης; Λέει ο αιτία είναι ο κακός καιρός και δεν μπορούσε να πετάξει το ελικόπτερο Σινούκ. Ποιο; Το Σινούκ που οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν το εμποδίζουν να πετάξει.

Η Βόρεια Μακεδονία δεν εφαρμόζει τις συμφωνίες που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και τί κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που προεκλογικά ήταν Μακεδονομάχος και μετεκλογικά τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών; ΤΙΠΟΤΑ.

Η προσωρινή κυβέρνηση της Λιβύης που δεν έχει δικαίωμα, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, να υπογράψει διεθνείς συμφωνίες, προχωρά και υπογράφει μνημόνια με την Τουρκία. Και τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Σχεδόν τίποτα. Η ίδια κυβέρνηση διαμαρτύρεται σε βάρος της Ελλάδας γιατί εξέδωσε navtex και θα γίνουν έρευνες για υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης. Και τί κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τίποτα.

Και αν κάποιος πει πως η χώρα μας έγινε κλωτσοσκούφι και καρπαζοεισπράκτορας  μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να θυμώσει…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X