Ο Προβοκάτορας

Γιατί Ο Μητσοτάκης εξαφάνισε τον Φλώρο και τι φοβάται…

Γιατί Ο Μητσοτάκης εξαφάνισε τον Φλώρο και τι φοβάται…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι τρέχει με το Μαξίμου και ειδικότερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κωνσταντίνο Φλώρο. Οπως θα παρατηρήσατε στις γιορτές ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ ήταν απών απ΄ όλες τις επισκέψεις που πραγματοποίηση ο ένοικος του Μαξίμου σε στρατιωτικές μονάδες.

Κι΄ αυτό συνέβη παρότι πριν από κάποιες εβδομάδες το Μαξίμου είχε προχωρήσει σε διαρροή για την ανανέωση της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου για άλλον ένα χρόνο.

Για να μην πονοκεφαλιάζετε ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη θέση του τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι, αφού μετά την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του στρατηγού από την ΕΥΠ, αναμένονται αποκαλύψεις για τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί και ιδιαίτερα για το σπίτι που αγόρασε στου Παπάγου.

Μετά τον Πάτση, τον Χειμάρα, το Μαξίμου τρέμει νέες τυχόν αποκαλύψεις  για τον Κωνσταντίνο Φλώρο και τη βουλευτή Αννα Ευθυμίου, ενώ σήμερα αποκαλύφθηκε ότι στέλεχος του κόμματος συνήψε 420 συμβάσεις ύψους 5,5 εκατομμυρίων με το Δημόσιο.

Να δούμε τι θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν δεν γίνουν αποκαλύψεις μέχρι την ημέρα που θα πρέπει να ανακοινώσει τον νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Οπότε δεν αποκλείεται να τον αφήνουν στην αναμονή, στην αγωνία και να τον τσιγαρίζουν. Σατανικό ε…

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Η φωτό είναι αμέσως μετά τη διαρροή για ανανέωση της θητείας του στρατηγού. Εκτοτε…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X