Ελλάδα

Η διαδρομή του χρήματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου…

Η διαδρομή του χρήματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το FBI υποστηρίζει ότι τα δίδακτρα του πανεπιστημίου του γιου του Δημήτρη Αβραμόπουλου, που σπουδάζει στην Αμερική, πληρωνόταν από έναν λογαριασμό στην Ελβετία. Ο πρώην υπουργός Υγείας μας είπε με δήλωσή του ότι αυτός δεν έχει λογαριασμό στην Ελβετία, αλλά στο Βέλγιο, όπου έμπαιναν τα χρήματα από την Κομισιόν.

Στην Ελβετία, όμως, όπως πάλι μας είπε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, έχει ο γιος του που σπουδάζει στην Αμερική. Λογικά και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, σε συνδυασμό με τα ευρήματα του FBI, η διαδρομή του χρήματος ήταν:  Από το Βέλγιο (το λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμόπουλου), πήγαιναν χρήματα στην Ελβετία (στο λογαριασμό του γιου του Δημήτρη Αβραμόπουλου) και από αυτόν έφευγαν για να πάνε σε λογαριασμό του πανεπιστημίου που σπουδάζει ο γιος του Δημήτρη Αβραμόπουλου (στην Αμερική και όχι στην Ελβετία). Σωστά; Μάλλον σωστά.

Κι΄ εγώ ο αφελής Προβοκάτορας αναρωτιέμαι: Γιατί έπρεπε τα χρήματα από το Βέλγιο να πάνε πρώτα στην Ελβετία; Από το Βέλγιο δεν μπορούσε να τα στείλει απευθείας στην Αμερική; Τί στο καλό οι βελγικές τράπεζες δεν συνεργάζονται με τις αμερικάνικες;

Ο αφελής Προβοκάτορας

Οι “κακές” συνήθειες του ΣΥΡΙΖΑ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X