Πολιτική

Επεισοδιακή σύσκεψη στο Δήμο Μετεώρων: Ο δήμαρχος Αβραμόπουλος στον Υφυπουργό Μεταφορών Ταχιάου- «Περάστε έξω!»

Επεισοδιακή σύσκεψη στο Δήμο Μετεώρων: Ο δήμαρχος Αβραμόπουλος στον Υφυπουργό Μεταφορών Ταχιάου- «Περάστε έξω!»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteora.gr κάνουν λόγο για σοβαρό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Ταχιάου-Αβραμόπουλου, καθώς ο κ. Υφυπουργός φέρεται να είχε την ίδια… διάθεση και το υπεροπτικό ύφος, που είχε και απέναντι στον πρώην Δήμαρχο Θεόδωρο Αλέκο, στη γέφυρα της Διάβας.

Σε έντονο ύφος έγινε χθες Κυριακή η συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μετεώρων κ. Αβραμόπουλου και Υφυπουργού Μεταφορών κ. Ταχιάου στο Δημαρχείο του Δήμου Μετεώρων.

Όμως, το «κούνημα του δακτύλου» φαίνεται ότι δεν πέρασε και στον κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος βλέποντας το «ίδιο έργο» σηκώθηκε από την καρέκλα του και ζήτησε από τον Υφυπουργό και από όλους να αποχωρήσουν!

Η συνάντηση είχε έντονους διαλόγους και ειδικά από τον Δήμαρχο κ. Αβραμόπουλο ο οποίος στην κουβέντα ήθελε άμεσες λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής και όχι λόγια… με αποτέλεσμα να τα πει στα ίσα και τον Υφυπουργό να κάνει κίνηση να αποχωρήσει. Με την παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Λιούτα, τα πνεύματα ηρέμησαν και η σύσκεψη συνεχίστηκε και έτσι η συνάντηση είχε αίσιο τέλος.

Ένα από τα πρώτα εργοτάξια που θα εγκατασταθούν θα είναι αυτό της γέφυρας της Διάβας είπε ο κ. Ταχιάος χωρίς να μπορεί να πει την χρονική στιγμή η οποία πιθανόν να είναι στα μεσα καλοκαιριού.

Επίσης ο Δήμος Μετεώρων θα έχει την μερίδα του λέοντος στην Π.Ε Τρικάλων είπε ο κ. Ταχιάος κλείνοντας όσον αφορά τα κονδύλια για την αποκατάσταση των καταστροφών!

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X