Ελλάδα

Ο Χαρδαλιάς “εξαφανίζει” τον Χρυσοχοΐδη…

Ο Χαρδαλιάς “εξαφανίζει” τον Χρυσοχοΐδη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μάλλον δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ καλά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Μπορεί τα ποσοστά του στη δημοσκόπηση της MRB να είναι ικανοποιητικά, όμως έχει έναν καημό και ένα “αγκάθι”. Ο Νίκος Χαρδαλιάς τον “εξαφανίζει”  από την καθημερινή επικοινωνία.

Ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σχετικά άγνωστος ως τώρα στο ευρύ κοινό, κάθε μέρα βγαίνει στις τηλεοράσεις με τον Σωτήρη Τσιόδρα, αυτός είναι παντελώς απών. Ανύπαρκτος θα λέγαμε. Αντί του Χρυσοχοΐδη, βλέπουμε τον Χαρδαλιά να βάζει σε τάξη το καταυλισμό των τσιγγάνων στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας.

Μάλιστα, ο υφυπουργός να προαναγγέλλει ακόμα και την κινητοποίηση της αστυνομίας και την ενδεχόμενη χρήση και του στρατού. Εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Μεγαλεία ο Νίκος Χαρδαλιάς, μπορεί να κινητοποιήσει οποιονδήποτε μηχανισμό του κράτους κρίνει πως είναι απαραίτητος στη προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αφήστε που βλέπει πως αν και υφυπουργός στη δημοσκόπηση της MRB παίρνει 68,7% από τους πολίτες που εγκρίνουν τους χειρισμούς του, ενώ ο πανίσχυρος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που τον ξέρουν ακόμα και οι πέτρες, πήρε 67,5%. Μεγάλο και το ποσοστό του Χρυσοχοΐδη, δεν λέω, αλλά σίγουρα όχι ικανοποιητικό για τον φιλόδοξο υπουργό, να βρίσκεται πίσω από έναν υφυπουργό και μάλιστα έναν υφυπουργό ενός μηνός περίπου…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X