Ο Προβοκάτορας

Ξέφυγε εντελώς ο Χαρδαλιάς – Μας άφησε άλαλους…

Ξέφυγε εντελώς ο Χαρδαλιάς – Μας άφησε άλαλους…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκρίνμπεργκ τους είπε να μην παραδέχονται τα προβλήματα, τις κρίσεις και να λένε το δικό τους  ποίημα, το οποίο θα αναπαράγουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και έτσι θα προωθούν τις θέσεις τους και θα αλλάζουν την ατζέντα. Από αυτό το σημείο μέχρι τις σημερινές δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά για την Πολιτική Προστασία μεσολαβεί  ένα χάος. Και τι χάος.

Διαβάστε και ακούστε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί έμειναν άλαλοι ακόμα και οι δημοσιογράφοι του Σκάι, που μόνο αντιπολιτευόμενους δεν μπορείς να τους πεις. Οσοι τον άκουσαν θα τσιμπιόντουσαν  και θα αναρωτιόντουσαν αν φταίει ο ήλιος. Γιατί άκουσαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής να μιλάει για τα… τρομερά επιτεύγματα της Πολιτικής Προστασίας, την ώρα που ο Έβρος καίγεται για ενδέκατη μέρα, η Πάρνηθα καταστρέφεται, η Ρόδος έχει μαυρίσει σε ποσοστό 15% του εδάφους της, η Βοιωτία κάηκε.Για να μην πούμε για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Στο περίεργο λογίδριο,  ο πρώην υφυπουργός Άμυνας που διατέλεσε και υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε λόγο για… «περπατησιά» που φέρνει αποτελέσματα: «Τα βήματα που έχουν γίνει στην πολιτική προστασία είναι εξαιρετικά και αυτό πρέπει να το παραδεχτούνε όλοι. Έχουμε αποκτήσει μια περπατησιά με την οποία φέρουμε μονίμως αποτελέσματα» δήλωσε στον αέρα του Σκάι, την ώρα που το δάσος της Δαδιάς εξακολουθεί να καίγεται, ενώ η χώρα καταγράφει αρνητικό ρεκόρ σε καμένες εκτάσεις, μετά από τις τελευταίες πυρκαγιές. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης το τερμάτισε και με την υπερβολή του φάνηκε πως μας κοροϊδεύει κατάμουτρα χωρίς ίχνος ντροπής…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X