Παρασκήνιο

Οι αντάρτες της ΝΔ ο Μπογδάνος και το μασάζ από το Μαξίμου

Οι αντάρτες της ΝΔ ο Μπογδάνος και το μασάζ από το Μαξίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το γεγονός ότι καθημερινά πλέον πληθαίνουν οι γκρίνιες και οι μουρμούρες από πολλά στελέχη της κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για κάποιες αποφάσεις και  κινήσεις της κυβέρνησης έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους  συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για να αντιμετωπίσουν τους…γκρινιάρηδες έχουν  αρχίσει να κάνουν « μασάζ» στους πλέον επίφοβους και σε αυτούς που στην πραγματικότητα μπορούν να φέρουν το κόμμα σε δύσκολη θέση.

Ένας από αυτούς είναι ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος όπως είναι γνωστό, ακολουθεί σκληρή γραμμή στα εθνικά θέματα και δεν συζητά επ΄ ουδενί να ψηφίσει τα μνημόνια συνεργασίας ανάμεσα στην Αθήνα και την Βόρεια Μακεδονία.

Και να μην τα ψηφίσει ο ίδιος –λένε κάποιοι είναι μικρό το κακό- το πρόβλημα με τον βουλευτή της ΝΔ είναι ότι είναι  εκρηκτικός , απρόβλεπτος και δεν κρατά το στόμα του κλειστό με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να δημιουργούνται θέματα γύρω από τις απόψεις που εκφράζει.

Πολλές φορές μάλιστα αρθρογραφεί υπέρ των ακραίων εθνικών θέσεων,   ενώ λέγεται ότι κρατά επαφές με το σκληρό πατριωτικό κομμάτι της ΝΔ, αλλά και με στελέχη που βρίσκονται εκτός κόμματος, ακριβώς επειδή  θεωρούν  την κυβέρνηση Μητσοτάκη ευάλωτη στα εθνικά θέματα.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού κάλεσαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ακούσουν τις απόψεις του και να συζητήσουν μαζί του όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Η λογική είναι με λίγα λόγια καλύτερα να τα λέει σε εμάς παρά να ανεβάζει  τις διαφωνίες του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και να μας δημιουργεί πρόβλημα. Παράλληλα με την κίνηση αυτή  οι συνεργάτες του πρωθυπουργού κολακεύουν τους συνομιλητές τους δίνοντας τους ρόλο στο πολιτικό  προσκήνιο.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε μάλιστα,  αναρτήσεις  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ανεβάζοντας » φωτογραφίες από το εσωτερικό του πρωθυπουργικού μεγάρου. Σε μία εξ αυτών, μάλιστα, ο ίδιος απεικονίζεται «στην πένα» να περιμένει στη μεγάλη σάλα με το τζάκι του Μαξίμου και να παίζει με τον «φιστίκη», όπως τον λέει, μεταφράζοντας το όνομα «Πίνατ», που έδωσε στον αδέσποτο σκύλο που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X