Οικονομία

Μιχάλης Ανδρεάδης: Ο CEO της Τράπεζας Αττικής με τις Mercedes και την κακή συμπεριφορά

Μιχάλης Ανδρεάδης: Ο CEO της Τράπεζας Αττικής με τις Mercedes και την κακή συμπεριφορά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι κι αν η Τράπεζα Αττικής ανακοίνωσε ζημιές 104,37 εκατ. ευρώ; Τι κι αν έχει μπει σε διαδικασία εξυγίανσης με τις… ευλογίες της κυβέρνησης; Ο CEO της, Μιχάλης Ανδρεάδης συμπεριφέρεται σαν να μην… έχει καταλάβει τίποτα!

Καθημερινά, σύμφωνα με τη στήλη Κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr, ο Μιχάλης Ανδρεάδης εμφανίζεται με τη μαύρη Mercedes του, την οποία οδηγεί υπάλληλος της Τράπεζας Αττικής. Από πίσω τον ακολουθεί μια άσπρη Mercedes της τραπέζης, με δυο αστυνομικούς συνοδεία που και αυτούς, τους πληρώνει η τράπεζα. Φτάνει στο γραφείο του για να κάνει τακτική επίδειξη των νεύρων του και να επαναλαμβάνει σε όλους, «εγώ είμαι ο CEO»!.

«Και CEO είναι και πρώην επόπτης της τράπεζας Αττικής είναι. Με ό,τι σημαίνει αυτό.

Εμποδίζει με τον τρόπο του τις αποφάσεις διότι άλλοι μεν λένε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον επόμενο εργοδότη του και δεν θέλει να αφήσει να αναπτυχθεί μια υγιής τράπεζα, κι οι άλλοι λένε ότι δεν συμφωνούν τα νέα του πιθανολογούμενα αφεντικά να τον ακολουθεί και μια δεύτερη Mercedes σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Φαίνεται τελικά ότι δεν πρόκειται περί “φαινομένου Στάσση”, αλλά περί “ιού Στάσση”, ο οποίος μοιάζει να είναι εξίσου μεταδοτικός με τον κορωνοϊό… Εμβόλιο πάντως για τον κορωνοϊο βρέθηκε. Για τον “ιό Στασση”;», σημειώνει το δημοσίευμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X