Θέμα

Πανικός στο Μαξίμου για τον τουρισμό-Μαύρα μαντάτα από Βρετανία και Γερμανία

Πανικός στο Μαξίμου για τον τουρισμό-Μαύρα μαντάτα από Βρετανία και Γερμανία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την ανικανότητα της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας με το μακρύτερο, πιο καταστροφικό και αναποτελεσματικό λοκαντάουν τιμωρούν οι ξένοι. Και ο πανικός καταλαμβάνει το Μαξίμου.

Βλέπετε μία εβδομάδα πριν η Ελλάδα ανοίξει τα σύνορα της για τους τουρίστες, τα στοιχεία που υπάρχουν στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν γεννούν αισιοδοξία ότι η χώρα θα καταφέρει να ορθοποδήσει, έχοντας μια εξαιρετική τουριστική περίοδο.

 Τα μαντάτα από την Γερμανία δεν είναι ιδιαίτερα καλά, ενώ η απόφαση της Βρετανικής κυβέρνησης να κατατάξει στην Ελλάδα στην πορτοκαλί ζώνη και όχι στην πράσινη (αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι δεν είμαστε απολύτως ασφαλής χώρα) έχει προκαλέσει πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου .

Την ίδια στιγμή τα στοιχεία  του Ευρωβαρόμετρου  δείχνουν την κυβέρνηση να κατρακυλά στα τάρταρα και τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι.

Πηγές αναφέρουν ότι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση της χώρας (το 81% των πολιτών πιστεύουν πως τους επόμενους 12 μήνες η κατάσταση στην οικονομία δεν θα βελτιωθεί (6η χειρότερη επίδοση στην Ε.Ε.) αλλά και στο γεγονός ότι το  71% δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, ενώ την εμπιστεύεται μόνο το 28%.

Δημοσκόπηση: Η απίστευτη κατάρρευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε αριθμούς

Με αυτά τα στοιχεία και ορατή πλέον την αγωνία των πολιτών για το αύριο η κυβέρνηση εμφανίζεται να έχει ρίξει όλα της τα χαρτιά στον εμβολιασμό των πολιτών και στον τουρισμό.

Είναι μάλιστα τέτοια η αγωνία των κυβερνητικών στελεχών να παρουσιάσουν ότι το σχετικό πρόγραμμα πηγαίνει άριστα,  που χωρίς κανένα λόγο κάνουν αλχημείες αλλοιώνοντας τους πραγματικούς αριθμούς και εκτίθενται με τα fake news που δημοσιεύουν.

Και πραγματικά δεν υπάρχει  λογική στο να  προσθέτουν  τα ποσοστά   όσων  έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία των εμβολιασμών με αυτούς που έχουν κάνει μόνο την μία δόση ή απλώς έχουν κλείσει ραντεβού.

Προφανώς η όλη διαδικασία έχει να κάνει με το άνοιγμα του τουρισμού, καθώς μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν δείχνουν να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά σε αυτό τον τομέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X