Χωρίς Κατηγορία

Λάρισα: Συνελήφθησαν δύο αδέλφια με χασισοφυτεία, όπλα και αρχαία νομίσματα

Λάρισα: Συνελήφθησαν δύο αδέλφια με χασισοφυτεία, όπλα και αρχαία νομίσματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Γερό χτύπημα στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών στη ευρύτερη περιοχή της Πιερίας και την Θεσσαλία, κατάφεραν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και Κατερίνης που συνεργάστηκαν αποτελεσματικά και συνέλαβαν δυο αδέλφια, έναν 52χρονο και μία 59χρονη.
Κατά τις έρευνες που έγιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 52χρονου, σε δύο αγροκτήματά του και στο σπίτι του όπου βρισκόταν η 59χρονη, βρέθηκαν συνολικά 52 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47 κιλών και 647,1 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους τριών κιλών και 228 γραμμαρίων σε στάδιο αποξήρανσης, 39,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, φύλλα και κλώνοι κάνναβης βάρους 36,7 γραμμαρίων,σπόροι κάνναβης βάρους 37,7 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών και δύο ζυγαριές ακριβείας.
Τα αδέλφια καλλιεργούσαν 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,30 μέτρων τα οποία ξεριζώθηκαν, αλλά στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ακόμη 306,1 γραμμάρια αφορολόγητου χύμα καπνού, ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, 29 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα μαχαίρι, νομίσματα που εμπίπτουν στο νόμο περί προστασίας αρχαιοτήτων και 200 ευρώ.
Τα νομίσματα παραδόθηκε στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων, το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση, το όχημα του 52χρονου κατασχέθηκε και οι δράστες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, όπλων και προστασίας αρχαιοτήτων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X