Ελλάδα

Αναδρομικά ενστόλων: Υπάρχει πρόβλημα με τους συνταξιούχους

Αναδρομικά ενστόλων: Υπάρχει πρόβλημα με τους συνταξιούχους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για τα αναδρομικά ενστόλων και στρατιωτικών. Όπως έχει ήδη γράψει το Armyvoice.gr, η ρύθμιση αναμένεται να κατατεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Πάντως στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που συζητήθηκε και ψηφίστηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, δεν κατατέθηκε τέτοια τροπολογία, παρά το γεγονός ότι αρχικά ο υπουργός Οικονομικών είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σε αυτό το νομοσχέδιο θα περνούσε η σχετική ρύθμιση.
Συνεπώς οι ελπίδες στρέφονται είτε στο σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού, το οποίο όμως θα αργήσει να ψηφιστεί, είτε κατ’ εξαίρεση σε άλλο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης ή του υπουργείου Παιδείας.
Πάντως τα θέματα που αφορούν μισθούς και συντάξεις, επιβάλεται να τροποποιούνται με νόμους του υπουργείου Οικονομικών, σχολίαζαν πηγές από την πλευρά της αντιπολίτευσης.
Ο Πρωθυπουργός μπορεί να υποσχέθηκε την ρύθμιση για τα αναδρομικά ενστόλων και στρατιωτικών, όμως δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τους συνταξιούχους αυτών των κατηγοριών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X