Χωρίς Κατηγορία

Δημοσκόπηση: Ποιος θέλετε να φυλακιστεί ο Αδωνις Γεωργιάδης ή η Ελένη Τουλουπάκη;

Δημοσκόπηση: Ποιος θέλετε να φυλακιστεί ο Αδωνις Γεωργιάδης ή η Ελένη Τουλουπάκη;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μην είναι επιστημονική δημοσκόπηση, να μην διεκδικεί δάφνες δημιουργίας δείγματος με κριτήρια που ισχύουν για τις δημοσκοπήσεις, όμως το αποτέλεσμα είναι ενδεικτικό του κλίματος υπέρ της Ελένης Τουλουπάκη και κατά του Αδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής δήλωσε ότι η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη πρέπει να φυλακιστεί.

Η δήλωση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση της εισαγγελέως, ενώ αρκετοί πολίτες εξέφρασαν την άποψη πως «εάν κάποιος πρέπει να πάει φυλακή, αυτός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης».

Μία ιστοσελίδα, το newsbreak.gr, διενεργεί δημοσκόπηση μεταξύ των αναγνωστών του και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά. Σε 2271 ή ποσοστό 94% είναι εκείνοι που ψήφισαν υπέρ του να πάει φυλακή το Αδωνις Γεωργιάδης και μόλις 58 (ποσοστό 2%) θέλουν να φυλακιστεί η Ελένη Τουλουπάκη, ενώ 83 (3%) είπαν πως δεν έχουν γνώμη.

Οπως είπαμε μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες επιστημονικότητας, ωστόσο η διαφορά είναι τόσο συντριπτική που τα αποτελέσματα έχουν σημασία.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X