greecewithin

Ελένη Μενεγάκη: Σε ελεύθερη πτώση η τηλεθέαση της εκπομπής «Ελένη».

Ελένη Μενεγάκη: Σε ελεύθερη πτώση η τηλεθέαση της εκπομπής «Ελένη».
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν ρωτάτε εμένα τον eretiko, που δεν με ρωτάτε, αλλά θα σας πω τη γνώμη μου, αυτή δεν είναι τηλεθέαση που αρμόζει στην Ελένη Μενεγάκη και στο Mega που μάλλον την χρυσοπληρώνει και βγάζουν λεφτά παρέα από τις χορηγίες κλπ κλπ, τα ξέρετε μη σας τα λέω.

Πρώτη βδομάδα στον αέρα, έπειτα απο ένα χρόνο απουσίας, επιστροφή στο σπίτι κατα το σλόγκαν του Mega, εκεί από όπου ξεκίνησε η ίδια- ήταν τότε καστανή με κατσαρό μαλλί- και η τηλεθέαση μοιάζει με κάρο που σέρνει γέρικο άλογο και το παίρνει η κατηφοριά!

Έπειτα απο το εναρκτήριο 4,8% τηλεθέαση που πλάσαρε το μεσημεριανάδικο «Ελένη» στην όγδοη θέση των δέκα καλύτερων προγραμμάτων της προπερασμένης Δευτέρας, ποσοστό που ισοδυναμεί με σχεδόν μισό εκατομμύριο τηλεθεατές, ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen Audience Measurement παραπέμπει στο στίχο «ένα αστέρι πέφτει πέφτει/ το κοιτώ στον ουρανό» (πρώτη εκτέλεση Μάρθα Βούρτση-,στίχοι- μουσική Απόστολος Καλδάρας- Γιώργος Σαμολαδάς).

Το πρώτο πενθήμερο της Μενεγάκη στο Mega ολοκληρώθηκε με διαφορά τηλεθέασης 1,7% απο Δευτέρα σε Παρασκευή με πτωτική πορεία μέρα μ τη μέρα.

Ξεμένει από δυνάμεις και νωρίς- νωρίς η Ελένη και δεν την σώνουν ούτε οι δήθεν παρεΐστικες κουβεντούλες με τους αμήχανους πανελίστες, για τις αναμνήσεις από την πρώτη δουλειά τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X