Ο Προβοκάτορας

Ο λεκές σε Αγαπηδάκη από Γιαννακόπουλο και η σιωπή της υπουργού

Ο φαρμακοβιομήχανος αναφέρεται σε σχέσεις της Αναπληρώτριας υπουργού με εταιρείες για τις οποίες έκανε στο παρελθόν εργασίες, ενώ την αποκαλεί...κουκλίτσα μου.

Όταν ακούσετε το βίντεο θα μείνετε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό από τα λεγόμενά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ανοιχτά και χωρίς περιστροφές ή διπλωματική γλώσσα κατηγορεί την Ειρήνη Αγαπηδάκη για χρηματισμό και το περιβάλλον του Μαξίμου για συγκάλυψη.

Ο φαρμακοβιομήχανος αναφέρεται σε σχέσεις της Αναπληρώτριας υπουργού με εταιρείες για τις οποίες έκανε στο παρελθόν εργασίες, ενώ την αποκαλεί…κουκλίτσα μου.

Θα περίμενε κανείς ότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη θα απαντούσε με σκληρή ανακοίνωσε, ενδεχομένως και ένδικα μέσα, λόγω της σοβαρότητας όσων λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ωστόσο δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση. Άκρα σιωπή. Η μόνη αντίδραση ήταν η ανάκληση της απόφασης για τη συνταγογράφηση του αντιγριπικού εμβολίου που ζητούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Εφαρμόζεται κι εδώ η γνωστή προπαγανδιστική συνταγή της σιωπής μέχρι να περάσει η μπόρα. Μόνο που η κυρία Αγαπηδάκη θα πρέπει να γνωρίζει ότι η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός και ότι η ρετσινιά και ο λεκές μένουν.

Να περιμένουμε την παρέμβαση κάποιου εισαγγελέα; Δύσκολα πράγματα, πολύ δύσκολα στη “χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας”…

Ο Προβοκάτορας

Αξίζει να ακούσετε το βίντεο. Είναι πράγματι μοναδικά όσα λέγονται…

 

Ολες οι Ειδήσεις