Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης “καρφώνει” τον Μάκη Βορίδη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη

Ο Παύλος Πολάκης “καρφώνει” τον Μάκη Βορίδη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξέχασε ο Παύλος Πολάκης ότι ο Μάκης Βορίδης αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη, στη Βουλή, ως… Φαμελλάκη, υποκρινόμενος με κάκιστο θεατρικό τρόπο ότι έκανε λάθος. Ο βουλευτής Χανίων ανταπάντησε χθες, αποκαλώντας τον ως… Τσεκουρίδη εμπνεόμενος από τη φωτογραφία του φοιτητή Μάκη Βορίδη με το τσεκούρι στα χέρια.

«Χθες ήρθε ένας υπουργός σας εδώ για να μας καταγγείλει για κενό προτάσεων και ότι υπάρχει ιδεολογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάω για τον κ. Τσεκουρίδη, συγγνώμη τον κ. Βορίδη…», είπε ο Παύλος Πολάκης.

Ο Μάκης Βορίδης δεν ήταν εκεί να του απαντήσει και έτσι δεν υπήρξε συνέχεια.

 

«Ανακαλύψαμε την Πολάκεια επιστήμη» – «Τρολ της υπόγας η Αγαπηδάκη»

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε, στη Βουλή, μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Ειρήνης Αγαπηδάκη για ζητήματα σχετικά με τον εμβολιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, επαναφέροντας την κριτική του ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε να φέρει τη θεραπεία των μονοκλωνικών αντισωμάτων, αλλά και πως δεν διαμορφώθηκαν όσες ΜΕΘ θα έπρεπε.

Ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε, επίσης, την υπουργό πως λέει ψέματα ότι η πλειονότητα αυτών που έχασαν τη ζωή τους από τον covid ήταν ανεμβολίαστοι και ενοχλήθηκε όταν η Ειρήνη Αγαπηδάκη, εμφανώς ενοχλημένη, έκανε σχετικό μορφασμό, λέγοντας «ναι, στρίψτε τη μούρη σας».

«Ο κ. Πολάκης μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα στην ”Πολάκεια” λογική και το ”Πολάκειο” ύφος, ανακαλύψαμε τώρα ότι έχει βάλει μπροστά να φέρει και την ”Πολάκεια” επιστήμη, την ”Πολάκεια” πολιτική. Αναρωτιέμαι εάν ο κ. Κασσελάκης, που είναι αμερικανοσπουδαγμένος, ασπάζεται τις απόψεις του», απάντησε με νόημα η κυρία Αγαπηδάκη και πρόσθεσε: «Θα σας πω ότι αν ασχολιόμουνα με την κάθε συκοφαντία δεν ξέρω αν έβρισκα το χρόνο να κάνω το έργο που προσπαθείτε να αποδομήσετε, αναπαράγοντας και εκτοξεύοντας αυτές τις συκοφαντίες. Ίδια τακτική, όπου βρίσκετε έργο προσπαθείτε να αποδομήσετε το πρόσωπο, δεν πειράζει, συνεχίστε».

Ο Παύλος Πολάκης της απάντησε. «Αυτή η τοποθέτηση της κ. Αγαπηδάκη περί πολάκειου ήθους έρχεται σε συνέχεια μιας δημοσίευσης πολλά χρόνια πριν, που λέει τα εξής: ”Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιογιό”… Αυτή εδώ είναι υπουργός Υγείας. ”Στην πραγματικότητα είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό”. Δηλαδή, αυτό το τρολ της της Πειραιώς την κάνατε υπουργό Υγείας», αντέτεινε ο κ. Πολάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X