Χωρίς Κατηγορία

Τα 12 ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας.

Τα 12 ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις προβλέψεις της εβδομάδας για τα 12 ζώδια θα μας αναλύσει η Μαρία-Ισαβέλα. Μας αναλύει τα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ακόμα και κοινωνικά θέματα που ίσως προκύψουν όπως με το οικογενειακό ή και το φιλικό μας περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ 

Είναι μία εβδομάδα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που έχετε τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στον οικονομικό. Στο προσωπικό σας επίπεδο και κυρίως στον ερωτικό τομέα τηρείτε σιγήν ιχθύος. Αποφεύγετε να πάρετε αποφάσεις προκειμένου να πάρετε θέση σε ένα δίλημμα ή να υλοποιήσετε υποσχέσεις και υποχρεώσεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ  

Στον επαγγελματικό σας τομέα είσαστε αρκετά μπερδεμένοι. Το πρόβλημά σας είναι πολύπλοκο και εσείς δεν έχετε πολλές επιλογές για να προχωρήσετε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήγετε σε λύσεις ανάγκης κάτι το οποίο εσείς δεν θέλετε αλλά αναγκαστικά συναινείτε. Οι κινήσεις σας είναι αβέβαιες και ασταθείς και δεν σας λύνουν ολοκληρωτικά τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Στα προσωπικά σας η κατάσταση έχει σοβαρέψει και δεν σας αφήνει πλέον πολλά περιθώρια για ελιγμούς. Λόγω χαρακτήρος είστε διπλωμάτες οπότε και έχετε  μεγαλύτερες πιθανότητες να βγείτε με κάποια οφέλη. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προκύψει. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο από το αναμενόμενο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αυτό το διάστημα έχετε ενεργητικότητα και επιτυχία τόσο στο οικογενειακό επίπεδο όσο και στο προσωπικό. Η εικόνα αυτή βέβαια δεν είναι για όλους το ίδιο. Πολλοί από σας έχουν προβλήματα οικονομικά και χρειάζεται να ληφθούν άμεσα μέτρα και να υλοποιηθούν κάποια σχέδια που θα σας φέρουν οικονομική  άνοδο.

ΛΕΩΝ  

Έχετε μία τάση να επιμένετε σε απόψεις και τακτικές που είναι αμετακίνητες, ολοκληρωτικές και πολλές φορές είναι αρνητικές και απορριπτέες από τους συναδέλφους σας. Αυτό όμως σας δημιουργεί πολλά προβλήματα και συγκρούσεις. Μην είστε τόσο πεισματάρηδες αλλά δώστε περιθώρια κινήσεων και ευκαιριών  για να έχετε οικονομικό όφελος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Αυτό το διάστημα τα οικονομικά σας όσο και τα επαγγελματικά σας  είναι ζόρικα. Αυτό εσάς δεν πρέπει να σας ανησυχεί γιατί είναι προσωρινό. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις δημόσιες σχέσεις γιατί αυτό στο εγγύς μέλλον θα είναι προς όφελος σας. Ένα διήμερο ταξίδι με το ταίρι σας θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει.

ΖΥΓΟΣ

Στον  εργασιακό σας χώρο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να εξετάζετε όλες τις προσφορές που θα σας παρουσιαστούν. Πάρτε τις σωστές αποφάσεις και θα σας  δώσουν θετικά αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα. Είναι ιδανική περίοδος για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σάς ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν. Ένα ταξίδι που θέλετε εδώ και καιρό δρομολογείται και σας προσφέρει χαρά. Τα προσωπικά σας είναι σε καλό δρόμο και περνάτε ευχάριστα με το ταίρι σάς. Ένα μικρό συννεφάκι στον οικογενειακό χώρο θα σάς ανησυχήσει και θα σάς αναστατώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Αυτή η εβδομάδα  θα σας δώσει ευχάριστα νέα  στον εργασιακό τομέα.  Με την μεθοδολογία που χρειάζεστε και αφού θέσετε σημαντικές προτεραιότητες  θα έχετε ανοδική πορεία . Άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν. Στον προσωπικό τομέα τα πράγματα είναι εξίσου καλά και πολλοί από σας θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσοχή στην διατροφή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Επαγγελματικές αλλαγές και  νέα ξεκινήματα  σας φέρνουν μικρές επιτυχίες χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Οι φιλοδοξίες σας και οι επιθυμίες σας έχουν καλές προοπτικές για να υλοποιηθούν και να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί οι οικονομικές αποδοχές να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας όμως σύντομα θα έχουν βελτίωση. Προσέχετε την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Στον επαγγελματικό τομέα τα νέα είναι καλά. Είναι καιρός να προωθήσετε  τους στόχους σας. Θα σας προταθεί σημαντική δουλειά, μια θέση με κύρος.  Αυτό θα είναι η αφορμή για ακόμα μία φορά να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Ένα ταξίδι με το ταίρι σας θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει.

ΙΧΘΥΕΣ  

Νέες γνωριμίες, καινούργια ξεκινήματα αλλά και νέες εμπειρίες  εμφανίζονται στη ζωή σας. Θα πρέπει όμως να μην παρασύρεστε και να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας  και να βλέπετε τα γεγονότα με ρεαλισμό. Τα οικονομικά σας έχουν μία μικρή άνοδο  και νέες συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα θα σας φέρουν μία μικρή οικονομική άνοδο. Βελτιώστε τις δημόσιες σχέσεις σας.

Μαρία-Ισαβέλα

Αστρολογία: Ο Πλούτωνας και η σχέση του με τα ζώδια

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X