Media

Πέθανε πρωταγωνιστής του «Τσερνόμπιλ» από όγκο στον εγκέφαλο

Πέθανε πρωταγωνιστής του «Τσερνόμπιλ» από όγκο στον εγκέφαλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Βρετανός ηθοποιός Πολ Ρίτερ (Paul Ritter) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών, εξαιτίας  όγκου στον εγκέφαλο. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός για το ρόλο του στη πολυβραβευμένη σειρά  «Chernobyl» του HBO, όπου εκεί ενσάρκωσε τον παραληρητικό Άντον Ντιατλοφ (Anton Dyatlov), τον άνθρωπο που έκανε τα στραβά μάτια στην ανυπολόγιστη καταστροφή του 1986.

Ο Πολ Ριτερ στη σειρά «Τσερνόμπιλ»

Ο ηθοποιός έγινε ιδιαίτερα αγαπητός με την συμμετοχή του στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ». Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο επί χρόνια ατζέντης του στο Deadline.

Στη βρετανική τηλεόραση σημείωσε επιτυχία στο ρόλο του για την κωμική σειρά «Friday Night Dinner», εμφανίστηκε επίσης στα «Vera», «The Hollow Crown» και «The Last Kingdom», ενώ πραγματοποίησε και μια μεγάλη καριέρα στο θέατρο.

Ο Πολ Ρίτερ

Είχε προταθεί για βραβείο Olivier το 2016 και για Tony το 2009.

Στον κινηματογράφο είχε συμμετοχές σε ταινίες όπως το «Harry Potter and the Half Blood Prince» καθώς και το Μποντικό «Quantum of Solace».

«Με μεγάλη λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Πολ Ρίτερ πέθανε χθες το βράδυ. Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι με τη σύζυγό του Πόλι και τους γιους του Φρανκ και Νόα δίπλα του. Ο Πολ ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός, παίζοντας μία ευρεία γκάμα ρόλων στην σκηνή και την οθόνη. Ήταν πάρα πολύ έξυπνος, ευγενικός και πολύ αστείος. Θα μας λείψει πάρα πολύ», ήταν η ανακοίνωση του ατζέντη του.

https://www.youtube.com/watch?v=ocBVLMHK6c8

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X