Θέμα

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ – Πέτσα για το… Σινούκ του Μητσοτάκη! video

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ – Πέτσα για το… Σινούκ του Μητσοτάκη! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολιτικό ζήτημα έχει προκύψει εδώ και λίγες ώρες, όπως σας έχει μεταδώσει άμεσα ο eretikos.gr, σχετικά με το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Πάρο, Αντίπαρο και Επίδαυρο.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μετάβαση του πρωθυπουργού στην Επίδαυρο με Σινούκ (!), με τα δημοσιεύματα να ζητούν απαντήσεις, ενώ στην συνέχεια στον “χορό” μπήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με επίσημη ανακοίνωση ζήτησε να μάθει αν ισχύουν τα παραπάνω.

Να σημειώσουμε εδώ πως το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Πάρο, στην συνέχεια…. πετάχτηκε στην Αντίπαρο για να συναντήσει το ζεύγος Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον και την Κυριακή «διακτινίστηκε» στην Επίδαυρο, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου, που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο.

Σινούκ

Το μυστήριο με το Σινούκ στην Πάρο και το ταξίδι Μητσοτάκη στην Επίδαυρο

Φυσικά σε όλα αυτά τα ταξίδια είχε μαζί του και την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, με τα πρώτα δημοσιεύματα να “έχουν” την πληροφορία για την μετάβαση με Σινούκ, πληροφορία όμως για την οποία δεν έδινε απαντήσεις το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μετά και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλος Πέτσας απάντησε στα παραπάνω, κατά την καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, στην οποία παρεμπιπτόντως αποκάλυψε ότι η υποχρεωτική μάσκα μπορεί να επανέλθει και σε άλλους κλειστούς χώρους.

Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, απάντησε… κατά το ήμισυ. Κι αυτό διότι χρειάστηκε διευκρινιστική ερώτηση δημοσιογράφου για να βγουν από τα χείλη του κυβερνητικού εκπροσώπου οι λέξεις “στρατιωτικό ελικόπτερο”.

Τόνισε λοιπόν ο Στέλιος Πέτσας στην απάντησή του:

“Είδαμε και τα δημοσιεύματα, είδα και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Καταρχάς η ενημέρωση των πολιτών: Στον πρωθυπουργό, διατίθενται από την Πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του. Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του Θεσμού.

Το Σάββατο, ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε στην Πάρο με την πτήση της γραμμής. Με μια εμπορική πτήση. Μετακινήθηκε την Κυριακή το απόγευμα από την Αντίπαρο προς την Επίδαυρο, προκειμένου να παραστεί στην παράσταση Πέρσες του Αισχύλου. Ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μεταδόθηκε με live streaming σε όλο τον κόσμο και δείχνει και τη σημασία που έχει οι πολιτειακοί άρχοντες να εκφράζουν την σημασία που έχει για τον κάθε Έλληνα η ταύτιση με το πολιτιστικό προϊόν και το τουριστικό προϊόν της χώρας και τελικά ένα προϊόν που βρίσκεται στο DNA.

«Κόλαση»! ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Ισχύει ότι πήγε Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο»;

Όσον αφορά το θέμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα περίμενε κανείς περισσότερη ειλικρίνεια και λιγότερη υποκρισία. Είναι άλλο πράγμα να χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός για τα καθήκοντά του, τα μέσα τα οποία του διατίθενται και άλλο για ιδιωτικές του επισκέψεις. Επομένως θα μπορεί κανείς να κρίνει με βάση το παρελθόν ποιος το χρησιμοποιούσε για ιδιωτικές επισκέψεις και ποιος το χρησιμοποιεί για να ασκεί τα καθήκοντά του”.

Δεν είδατε πουθενά απάντηση για το Σινούκ; Καλά… δεν είδατε! Κι αυτό διότι ο κ. Πέτσας δεν την έδωσε ποτέ!

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, επανήλθε, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε για το πώς πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πάρο (σ.σ. με πτήση της γραμμής) αλλά ΟΧΙ για το πώς πήγε από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο.

Αναγκασμένος” λοιπόν να το… πει κι αυτό, ο Στέλιος Πέτσας παραδέχθηκε την μεταφορά του πρωθυπουργού με στρατιωτικό ελικόπτερο, έστω και… με το ζόρι. Έστω και με την… δεύτερη προσπάθεια. Έστω και στο τέλος της απάντησής του.

Είπε συγκεκριμένα:

“Είπα ότι πήγε στην Πάρο με την πτήση της γραμμής, μια εμπορική πτήση. Και την Κυριακή το απόγευμα μετακινήθηκε από την Αντίπαρο για την Επίδαυρο. Με στρατιωτικό ελικόπτερο“.

Δείτε όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας για το Σινούκ (σ.σ. μετά το 15.05)

https://www.facebook.com/govgr/videos/572264490107010

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X