Πολιτική

Βουλή: Απάντηση Μαστρογιάννη στην επίθεση της Μεγαλοοικονόμου -Εκσφενδόνισε καρέκλες εναντίον του και την τσάντα της

Βουλή: Απάντηση Μαστρογιάννη στην επίθεση της Μεγαλοοικονόμου -Εκσφενδόνισε καρέκλες εναντίον του και την τσάντα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μαστρογιάννης έδωσε τη δική του απάντηση λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε στο καφενείο της Βουλής από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου εκσφενδόνισε καρέκλες εναντίον του και την τσάντα της.

Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια βουλευτών και έληξε με την παρέμβαση της φρουράς τους κοινοβουλίου.

Παράλληλα παρουσίασε και έγγραφο μέσω του οποίου αποδεικνύεται ότι υπήρξε συνεργάτης της βουλευτή Β’ Πειραιά.

«Δυστυχώς με τέτοια γεγονότα, όπως το σημερινό, υποβιβάζεται η Ελληνική Βουλή και θλίβομαι για αυτό πάρα πολύ! Σε τέτοιες δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα οι βουλευτές είναι υπόχρεοι να προσφέρουν μέσω του κοινοβουλευτικού τους έργο και τίποτα παραπάνω.

Επειδή ενημερώθηκα ότι ποτέ δεν με γνώριζε η κ. Μεγαλοοικονόμου με αναγκάζει να δημοσιεύσω την συνεργασία μας, διότι προσβάλει την προσωπικότητα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κ. Λεβέντη που με τίμησε στο ψηφοδέλτιο του. Θα συνεχίζω να μάχομαι για το καλό της Ελλάδας μας» αναφέρει ο κ. Μαστρογιάννης.

Δείτε το έγγραφο που δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος:

  • Συνοδοιπόροι στην Ένωση Κεντρώων

Αξίζει να αναφέρουμε και την ανακοίνωση του Νίκου Μαστρογιάννη που ήταν υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Εύβοια και την απόφασή του να αποχωρήσει από το κόμμα:

Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη, πολιτικά και προσωπικά, αλλά και αναγκαία για μένα. Αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων γιατί το κόμμα είναι πλήρως σε αδράνεια και δυστυχώς δεν ωφελεί πουθενά στη χώρα.

Στήριξα την Ένωση Κεντρώων γιατί πίστεψα σε κάτι διαφορετικό στο πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και μια μεγάλη πλειοψηφία αγανακτισμένων πολιτών ελπίζοντας σε μια νέα παράταξη που θα έκανε την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό.

Δυστυχώς όμως η παράταξη μας δεν έκανε απολύτως τίποτα απέναντι στην κοινωνία, απεναντίας φλέρταρε συνεχώς με την κυβέρνηση Σύριζα παρόλο που έβλεπε μια ασταθή και χωρίς πρόγραμμα κυβέρνηση.

Εδώ και ενάμισι χρόνο η πολιτική της Ένωσης Κεντρώων και του Βασίλη Λεβέντη είναι να προβλέπει κάθε βδομάδα δήθεν πρόωρες εκλογές και οικουμενική κυβέρνηση, αυτό δεν είναι πολιτική κατά την άποψη μου, δυστυχώς γίναμε γραφικοί και κουράσαμε τους πολίτες που μας στήριξαν και δεν προσφέραμε απολύτως τίποτα στον ελληνικό λαό, για αυτό τον λόγο ζητάω προσωπικά συγνώμη στους συμπολίτες που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν.

Η Ελλάδα και εγώ προσωπικά αναζητάμε έναν πολιτικό φορέα έτοιμο να αλλάξει το τοπίο της χώρας με όραμα και ιδεολογία και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και εσάς κ. Βασίλη Λεβέντη για την συνεργασία που είχαμε.

Μαστρογιαννης Νικολαος

Δείτε ακόμη:

Ξύλο στη Βουλή: Η Μεγαλοοικονόμου έριξε… καρεκλιές και τσαντιές σε δημοσιογράφο που δήλωνε συνεργάτης της

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X