Πολιτική

Απίστευτο φαγοπότι των μετακλητών υπαλλήλων-Κοστίζουν 85 εκατ. ευρώ

Απίστευτο φαγοπότι των μετακλητών υπαλλήλων-Κοστίζουν 85 εκατ. ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το φαγοπότι των αρίστων έχει πάρει τεράστιες και πολυποίκιλες διαστάσεις. Δεν τρώνε μόνο μέσω αναθέσεων έργων σε ημετέρους, αλλά και με τους διορισμούς μετακλητών που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Με ανάρτησή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης αποκαλύπτει ότι το κόστος για τους μετακλητούς έχει εξακοντιστεί στο εξωφρενικό ποσό των 85 εκατομμυρίων. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση με το σταγονόμετρο αυξάνει τις δαπάνες για ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην κρίσιμη χρονική περίοδο που διανύουμε.Οι μετακλητοί σύμβουλοι και υπάλληλοι φτάνουν τους 3000.

Ας μας απαντήσουν, πόσο αναγκαίος είναι αυτός ο στρατός συμβούλων των μελών της Κυβέρνησης και των διοικήσεων των Οργανισμών;

Στην ανάρτησή του Ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφέρει:

Μιχάλης Καρχιμάκης:85 εκατομμύρια κοστίζουν οι μετακλητοί της Κυβέρνησης την ώρα που οι ΜΕΘ στενάζουν.

Με το σταγονόμετρο αυξάνει η Κυβέρνηση τις δαπάνες για ενίσχυση του Εθνικού Συστηματος Υγείας στην κρίσιμη χρονική περίοδο που διανύουμε, ενώ την ίδια στιγμή οι 3000 περίπου μετακλητοι ,μέχρι σήμερα, σύμβουλοι Υπουργών κλπ της Κυβέρνησης, κοστίζουν μαζι με τις υπερωρίες τους, γύρω στα 85.000.000 ευρώ ετησίως.

Ας μας απαντήσουν, ποσο αναγκαίος είναι αυτός ο στρατός συμβούλων των μελών της Κυβέρνησης και των διοικήσεων των Οργανισμών?
Άραγε ποσο σημαντικότερο θα ήταν ορισμένα από τα χρήμα αυτά να διατεθούν για την επάνδρωση των νοσοκομείων και των μονάδων εντατικής θεραπείας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό?

https://www.facebook.com/michalis.karchimakis.9/posts/176071930769241

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X