Πολιτική

Ο Λευτέρης Καρχιμάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ: Ο νεότερος Έλληνας υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ο Λευτέρης Καρχιμάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ: Ο νεότερος Έλληνας υποψήφιος ευρωβουλευτής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΣΟΚ: Στις ευρωκάλπες του Ιουνίου η Χαριλάου Τρικούπη θέλει μια καθαρή δεύτερη θέση στη μάχη για την αξιωματική αντιπολίτευση και βέβαια και ψηλά ποσοστά.

«Για μία ισχυρή, προοδευτική παράταξη για το καλό της πατρίδας μας, γιατί είναι εθνική ζωτική ανάγκη η χώρα μας να έχει σοβαρή, αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, για να σταματήσει να κάνει παρέλαση αλαζονείας η Νέα Δημοκρατία», αναφέρουν.

Γνωρίζουν όμως ότι η πολιτική χρειάζεται και τους νέους που έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν την πατρίδα σε καλύτερα μονοπάτια με την ενεργό συμμετοχή τους.

Ένας από αυτούς τους νέους ενεργούς πολίτες για την αλλαγή της επόμενης μέρας, είναι και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρης Καρχιμάκης, Λέκτορας ευρωπαϊκής πολιτικής του πανεπιστημίου Λάιντεν της Χάγης, μόλις στα 28 του χρόνια. Με καταγωγή από την Κρήτη.

Άνθρωπος των πράξεων, που νοιάζετε για τον τόπο του και όχι μόνο, είναι ο Λευτέρης Καρχιμάκης. «Οι αγώνες μας γεννάνε την ελπίδα, παλεύουμε για την κοινωνία των ονείρων μας», αναφέρει συχνά.

Ενώ τονίζει την έντονη ανάγκη να παλέψουμε απέναντι στην «ακροδεξιά, και για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης».

Επισημένοντας παράλληλα, το δεύτερο καμπανάκι κινδύνου για την κατάσταση της δημοκρατίας στην χώρα μας, από την έρευνα V-DEM μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες από το πρώτο -έκθεση του κοινοβουλίου- δεν μπορεί παρά να προκαλέσει ανασφάλεια και αγανάκτηση σε εμάς τους πολίτες.
Ότι η χώρα μας σύμφωνα με την έρευνα περνάει ένα επεισόδιο αλλαγής καθεστώτος και δεν λογίζεται πλέον ως «φιλελεύθερη δημοκρατία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X