Παρασκήνιο

Γαλάζια «ραπίσματα» σε Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη για την εγκληματικότητα που οργιάζει

Για «μάστιγα» μιλά ο Κουμουτσάκος, «η κατάσταση ξεφεύγει» λέει ο Κύρτσος και κάπως έτσι το... δόγμα Νόμος και Τάξη -που έτσι κι αλλιώς καταρρέει- δέχεται χτυπήματα και... εκ των έσω.

Όλοι… στην πολιτική πιάτσα ξέρουν πως τόσο κυβερνητικά, όσο και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκτοξεύουν βολές κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς βλέπουν το δόγμα Μητσοτάκη «νόμος και τάξη» να καταρρέει από την αύξηση της εγκληματικότητας.

Μέχρι τώρα αυτό γινόταν… χαμηλόφωνα και ιδιωτικά. Πλέον, οι «φωνές» γίνονται πιο δυνατές και μάλιστα δημόσιες! Πιο συγκεκριμένα, ένας βουλευτής και ένας ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρατήθηκαν και με αναρτήσεις τους στα social media, άφησαν αιχμές κατά της κυβέρνησης!

Ο Μητσοτάκης… έγραψε ξανά τους λοιμωξιολόγους για τα self tests στα σχολεία!

Οι αναρτήσεις έγιναν μετά το νέο δολοφονικό χτύπημα στη Μεταμόρφωση όπου 58χρονος εκτελέστηκε στο δρόμο από αγνώστους. Ο Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται δημοσίως ιδιαίτερα επικριτικός για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, πέταξε το «καρφί» του και για την εγκληματικότητα σημειώνοντας ότι «η κατάσταση έχει ξεφύγει».

Έγραψε συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών και στη Μεταμόρφωση με εν ψυχρώ δολοφονία με τη μέθοδο εξόντωσης του Καραιβάζ. Άνω Καλαμάκι, Ζάκυνθος ,Γλυκά Νερά, Μεταμόρφωση. Η ΕΛΑΣ δεν προλαβαίνει το οργανωμένο και το σκληρό έγκλημα. Επιβάλλονται διαφορετικές αναλύσεις και μέθοδοι. Η κατάσταση ξεφεύγει».

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος πέταξε την μπηχτή του πιο κομψά, μιλώντας, όμως, για «μάστιγα».

Τύφλα να’χουν…Σόιμπλε και Τόμσεν! Σοκ και δέος από το εργασιακό Χατζηδάκη

«Αυτή η κατάσταση με το αλλεπάλληλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών του οργανωμένου εγκλήματος στους δρόμους των πόλεών μας εξελίσσεται σε μάστιγα. Είμαι βέβαιος ότι η Κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρέπει», σημείωσε.

Ολες οι Ειδήσεις