Πολιτική

Γεωργιάδης: «Μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Καλλιάνος για τον πατέρα του» -«Κανείς δεν λαμβάνει διακριτική μεταχείριση στο ΕΣΥ»

Γεωργιάδης: «Μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Καλλιάνος για τον πατέρα του» -«Κανείς δεν λαμβάνει διακριτική μεταχείριση στο ΕΣΥ»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γεωργιάδης: «Κανείς δεν λαμβάνει διακριτική μεταχείριση στο ΕΣΥ» – Τι είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Στην υπόθεση θανάτου του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου και την αντιπαράθεση που προκλήθηκε μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Υπογραμμίζοντας ότι έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ είπε ότι ο πατέρας του βουλευτή δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν.

«Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Αρχικά να πω ότι με συγκινεί η στάση των παιδιών του Δημήτρη Καλλιάνου κι αν πουν και μια κουβέντα παραπάνω είναι κάτι που καταλαβαίνω» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για την υπόθεση γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ κι έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Επίσης δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν όλα όσα λέγονται για το φακελάκι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις, αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία, είναι διαφορετική» ανέφερε.

«Μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Καλλιάνος»

«Παρότι μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Καλλιάνος, δεν πήρε ΜΕΘ, καθώς δεν προβλεπόταν. Εγώ υπουργός Υγείας δεν παρεμβαίνω στα κρεβάτια της ΜΕΘ. Είχα την ίδια εικόνα με τον Καλλιάνο για τον πατέρα του από τους γιατρούς ότι πηγαίνει καλά» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακόμη ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι «υπερασπίζομαι την τιμή και την υπόληψη των ιατρών του ΕΣΥ. Δεν θα σπιλώσουμε την τιμή και τη φήμη τους, λόγω ενός περιστατικού. Πρέπει να βάλουμε ένα όριο, αυτοί οι άνθρωποι σώζουν ζωές. Κανείς δεν λαμβάνει διακριτική μεταχείριση στο ΕΣΥ».

Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση για τον πατέρα μου»

«Δεν ζήτησα καμία ιδιαίτερη μεταχείριση για τον πατέρα μου», υπογραμμίζει ο Γιάννης Καλλιάνος, απαντώντας στον εντατικολόγο του νοσοκομείου «Αττικόν» που ισχυρίσθηκε ότι ο βουλευτής «ζήτησε ιδιαίτερη μεταχείριση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X