Media

Ingeborg Beugel: «Βρυξέλλες και Αθήνα πρόδωσαν τα νησιά του Αιγαίου! Υπάρχει Τουρκική προπαγάνδα» (video)

Ingeborg Beugel: «Βρυξέλλες και Αθήνα πρόδωσαν τα νησιά του Αιγαίου! Υπάρχει Τουρκική προπαγάνδα» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel έγινε το πρόσωπο των ημερών μετά την ευθεία ερώτηση που έκανε στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας του εμφανή εκνευρισμό.

Η ίδια μίλησε -στα ελληνικά μάλιστα- στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη και… απασφάλισε!

«Οι Βρυξέλλες έχουν προδώσει την Αθήνα, όπως η Αθήνα έχει προδώσει τα Ελληνικά νησιά με την Τουρκία, γιατί μετά την συμφωνία οι πρόσφυγες πρέπει να παραμείνουν στα Ελληνικά νησιά και χαλάσανε την οικονομία εκεί και οι κάτοικοι των νησιών δεχθήκαν τους πρόσφυγες στην αρχή από το 2015 με ανοιχτά χέρια, αλλά τώρα 6 χρόνια μετά δεν θέλουν ούτε καν να ακούσουνε γι αυτό. Αυτό που έκαναν οι Βρυξέλλες με την Αθήνα, η Αθήνα το έκανε με τα νησιά…» είπε η ίδια.

Θρίλερ στον ΣΚΑΪ! Είπαν… Μητσοτάκης και έπεσε το ρεύμα! video

Και συνέχισε: «… Ότι υπάρχει Τουρκική προπαγάνδα, είναι φως φανάρι. Ότι η Τουρκία κάνει εκβιασμό και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τους πρόσφυγες, είναι φως φανάρι. Όμως δεν είμαι ανταποκρίτρια στην Τουρκία. Εάν θα ήμουνα ανταποκρίτρια στην Τουρκία θα έκανα αυτό που κάνω τώρα εδώ, στην Τουρκία. όταν είμαι στην Ολλανδία κάνω το ίδιο για την Ολλανδία».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε η Ingeborg Beugel

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X