Πολιτική

Κόντρα Γεωργιάδη – Κατρίνη στη Βουλή: «Εγώ σε διόρισα» – «Ένδεια επιχειρημάτων»

Κόντρα Γεωργιάδη – Κατρίνη στη Βουλή: «Εγώ σε διόρισα» – «Ένδεια επιχειρημάτων»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Aνέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μιχάλη Κατρίνη να «λογομαχούν» με αφορμή την κριτική του Κινήματος Αλλαγής για τους ελέγχους του Υπουργείου σχετικά με την ανάσχεση της ακρίβειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Υπουργός Ανάπτυξης υπενθύμισε από το βήμα της Βουλής ότι εκείνος ήταν που διόρισε τον νυν Πρόεδρος της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ στον ΟΚΑΝA.

«Θα πίστευα ότι με την καλή μας συνεργασία στο υπουργείο Υγείας όταν σας είχα διορίσει θα ξέρατε ότι είμαι επιμελής και εργάζομαι. Δεν πιστεύω να το ξεχάσατε. Και όταν σας πρότεινα για τον ΟΚΑΝΑ.

Άρα πρέπει να δείχνετε ένα σεβασμό όταν ασκείτε κριτική σε εμένα. Με εσάς το εκλαμβάνω προσωπικά και γίνομαι κακός», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και έδωσε παράδειγμα συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία έριξε άμεσα τις τιμές στις μάσκες μετά από έλεγχο των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Επανέλαβε, δε, ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει τους πολίτες απροστάτευτους ενώ υπογράμμισε ότι για πρώτη φορά έχουν επιβληθεί υψηλά πρόστιμα σε επιχειρήσεις, όπως αυτό των 140.000 ευρώ σε μεγάλη αλυσίδα super market αλλά και άλλο πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ σε μεγάλη χονδρεμπορική αλυσίδα. «Ούτε επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ δεν είχαν επιβληθεί τέτοια πρόστιμα», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Κατρίνης: Κακία Γεωργιάδη

Απαντώντας ο Μ. Κατρίνης μίλησε για… κακία εκ μέρους του κ. Γεωργιάδη. ««Όταν κάποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων καταφεύγει σε προσωπικές επιθέσεις και κακία!

Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να έχει την άποψή του, όντως τον γνώρισα όταν ήμουν στον ΟΚΑΝΑ», είπε αρχικά και προσέθεσε ότι εκείνη την περίοδο κανείς δεν ήθελε να είναι κοντά στον Α. Γεωργιάδη.

Πάντως, αναγνώρισε ότι ως Υπουργός Υγείας τον εξέπληξε η… ταχύτητα και αντανακλαστικά που είχε. Παίνροντας εκ νέου τον λόγο ο Υπουργός Ανάπτυξης υπενθύμισε ότι ήταν υπουργός στη συγκηβέρνηση με τον ΠΑΣΟΚ και παράλληλα βουλευτής του ΛΑΟΣ για να καταλήξει λέγοντας: «Θα είμαι εδώ για να θυμίζω στο ΠΑΣΟΚ- όσο και να θέλετε να έχετε αμνησία- ότι έχουμε υπάρξει μαζί στην ίδια κυβέρνηση και πάνω από μία φορά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X