Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα μέσα στην ημέρα για τα νέα μέτρα στήριξης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα μέσα στην ημέρα για τα νέα μέτρα στήριξης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης -ή για να το πούμε σωστά… τα ημίμετρα όπως σας έχει ενημερώσει ο eretikos.gr– για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ανεξέλεγκτο κύμα ακρίβειας σε ρεύμα, φυσικό αέριο, καύσιμα.

Το περίγραμμα των μέτρων που έρχονται θα ανακοινώσει εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και αύριο (17.03.2022) τα μέτρα θα εξειδικεύσουν οι αρμόδιοι υπουργοί.

Αλέξης Τσίπρας: «Μέτρα για την ακρίβεια τώρα»! Νέο σποτ – ράπισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται μέσα στην ημέρα. Ο πρωθυπουργός ήθελε να είναι εκείνος (όπως γινόταν όταν λαμβάνονταν μέτρα για την πανδημία) που θα ανακοίνωνε το περίγραμμα των μέτρων. Και πιθανότατα το απόγευμα θα απευθυνθεί στους πολίτες για να αναφερθεί στα μέτρα που θα ληφθούν άμεσα ώστε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες να πάρουν “ανάσα” από το δυσβάσταχτο βάρος που προκαλούν οι ακρίβεια και οι ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά αλλά και καύσιμα, ρεύμα, φυσικό αέριο κτλ.

Μένει να δούμε, λοιπόν, ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου του πρωθυπουργού, ο οποίος θα ανακοινώσει μέτρα… για τα μάτια του κόσμου αν βάλουμε στη ζυγαριά το απίστευτο κύμα ακρίβειας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X