Παρασκήνιο

Ενας στρατός αστυνομικών για τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Ενας στρατός αστυνομικών για τον Γρηγόρη Δημητριάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενας στρατός «φρουρών» από την ΕΛ.ΑΣ., διμοιρία ΜΑΤ, ως επιπρόσθετη ομάδα προστασίας και τέσσερις ανώτεροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, όλοι σε ειδική αποστολή!

Αυτή η πρωτοφανής κινητοποίηση ενστόλων, τους οποίους πληρώνουν οι Ελληνες φορολογούμενοι για να περιορίζουν την εγκληματικότητα, έγινε – όπως μαθαίνω – για τον Γρηγόρη Δημητριάδη  πριν και μετά την πρόσφατη εμφάνισή του σε αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Η παρουσία του πρωθυπουργικού ανιψιού, που εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο των υποκλοπών, με «στόχους» επιχειρηματίες και από τον αθλητικό χώρο, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες παρευρισκομένων.

Προκαλώντας ερωτηματικά για το νόημα και τους στόχους αυτής της παρασκηνιακής τακτικής – των «επιθετικών συμβουλών». Κι αυτό γιατί αν υπήρχε κάτι επιβαρυντικό σε βάρος τους, η κανονική διαδικασία θα ήταν να προχωρήσουν  οι αστυνομικοί στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες. Και όχι να αρχίσουν οι παραινέσεις, οι προτροπές και οι προειδοποιήσεις… εκφοβιστικού χαρακτήρα. Είναι αυτή η δουλειά της ΕΛ.ΑΣ., αλήθεια;

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X