Παρασκήνιο

”Σφάζονται” οι υποψήφιοι βουλευτές  της Ν.Δ. στην ανατολική Αττική

”Σφάζονται” οι υποψήφιοι βουλευτές  της Ν.Δ. στην ανατολική Αττική
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Μαίνεται ο υπόγειος εσωκομματικός ”πόλεμος” μεταξύ των βαρώνων εν ενεργεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των πρωτοκλασσάτων υποψηφίων στην ανατολική Αττική.
Μετά την αποχώρηση της Γεωργίας Μαρτίνου (μακράν πρώτη σε σταυρούς και συνεπώς ”κάτι θα ήξερε” σχολιάζουν έμπειροι πολιτικοί παρατηρητές), ο Μάκης Βορίδης έχει βάλει στόχο την πρώτη θέση, αν και δεν λείπουν οι φωνές που θέλουν τη Σοφία Ζαχαράκη με υψηλή δημοφιλία να τον κατατροπώνει. Δηλαδή μια γυναίκα έφυγε μια γυναίκα έρχεται. Αυτό προκαλεί ”ντόμινο” αντιδράσεων και πανικού, λιγότερο βέβαια στον κ. Βορίδη που δεν φοβάται την εκλογή του, αλλά την εικόνα του, άλλος πρώτος, άλλο δεύτερος και ”καταϊδρωμένος”.
Ακόμα θυμάται το …χουνέρι του 2019 με την κ. Μαρτίνου. Γι αυτό άλλωστε έχει συνάψει συμμαχία δισταυρίας με τον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος είναι ο πιο επισφαλής στο να εκλεγεί μαζί με τον Γιώργο Βλάχο. Και λέμε επισφαλής γιατί αν υποθέσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει τρεις βουλευτές στην Περιφέρεια ανατολικής Αττικής η τριάδα θα είναι Βορίδης, Ζαχαράκη και ένας τρίτος ανάμεσα στους κυρίους Βλάχο, Οικονόμου, Πέτσα (πάει για την έκπληξη εκτιμούν πολιτικοί κύκλοι), αλλά και – γιατί όχι – της Α΄επιλαχούσας Βάσως Κόλλια με εξαιρετικό προεκλογικό αγώνα και του νέου Γιάννη Σαμέλη, ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις μια βουλευτική έδρα.
Περιττό να πούμε τι λέει ο ένας για τον άλλον, τα πισώπλατα ”μαχαιρώματα” δίνουν και παίρνουν, ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι λεγόμενοι ”δεινόσαυροι” κοροϊδεύουν τους νέους υποψηφίους για να τους ”αφαιμάξουν” τους σταυρούς που διαθέτουν. Με ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα τους δώσουν χιλιάδες σταυρούς από την προσωπική τους ”δεξαμενή” αν τους στηρίξουν, τους εξαπατούν ”στεγνά” Χαρακτηριστικό είναι ότι πρωτοκλασσάτος υποψήφιος δεν ανέφερε καν σε κεντρική ομιλία την παρουσία του συνυποφηφίου που – υποτίθεται – ότι έχει συμμαχήσει, με συνέπεια να ακουστούν ”Γαλλικά”.
Όπως δείχνουν τα πράγματα ”θα κλάψουν μανούλες” το βράδυ της 21ης Μαΐου στη Νέα Δημοκρατία και η ανατολική Αττική είναι ένα ενδεικτικό πεδίο που ο κ. Μητσοτάκης ”τραβάει τα μαλλιά του”. Γνωρίζει πλέον ότι κανείς απ αυτούς δεν νοιάζεται για το κόμμα, αλλά για την πάρτη του, μόνο να εκλεγεί…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X