Πολιτική

Το δημοσίευμα για τα πτυχία του Στεφανή και η απάντηση του

Το δημοσίευμα για τα πτυχία του Στεφανή και η απάντηση του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στεφανής: Η Εφημερίδα Των Συντακτών βγάζει στην επιφάνεια μια νέα υπόθεση για τους τίτλους σπουδών ενός υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μια νέα υπόθεση που έχει να κάνει με τους τίτλους σπουδών υπουργού της κυβέρνησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά την υπόθεση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη – Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της δημοσιογραφικής έρευνας μπαίνει ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας και εθνικός συντονιστής για το προσφυγικό, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Οι συντάκτες της εφημερίδας έχουν ερευνήσει τις δημόσιες αναρτήσεις για το βιογραφικό του κ. Στεφανή και τον καλούν να απαντήσει σχετικά με τους δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών που φέρεται να κατέχει.

Πως απάντησε

Όλα, στη νέα υπόθεση με πτυχίο μέλους της κυβέρνησης, ξεκίνησαν από δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο ενώ στο βιογραφικό που έχει «ανέβει» στο site του ΥΠΕΘΑ ο Αλκιβιάδης Στεφανής εμφανίζεται ως κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων, ενώ στο βιογραφικό του στην επίσημη σελίδα της κυβέρνησης, το ένα εξ αυτών δεν αναφέρεται.

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής επέλεξε να «απαντήσει» μέσω… κύκλων του, στέλνοντας μια φωτογραφία του μεταπτυχιακού που… αγνοείται στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ο υφυπουργός Άμυνας και εθνικός Συντονιστής για το Προσφυγικό, μεταβαίνει στη Σάμο και επειδή ήταν εν πτήσει, αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση. Αντίδραση μέσω ανακοίνωσης αναμένεται και από την κυβέρνηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X