Show Biz

Άνδρος: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τα σκουπίδια και ο Δήμαρχος (pics&vid)

Στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Άνδρο o ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο- που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Πάρο- δείχνει σκουπίδια και μπάζα στο βυθό της θάλασσας του νησιού.

«Ήταν όλα κολλημένα στο βυθό της θάλασσας στο νησί της Άνδρου στην Ελλάδα», έγραψε στον λογαριασμό του ο Leonardo DiCaprio, μαζί με ένα σχετικό βίντεο που δείχνει πλαστικά καθίσματα ,λεκάνη τουαλέτας ,πλαστικές σακούλες και δίχτυα αλιείας στο βυθό της θάλασσας.

Ο ακτιβιστής ηθοποιός, γνωστός για την περιβαλλοντική του ευαισθησία, υπογράμμισε τη σοβαρότητα της περιβαλλοντικής καταστροφής που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος.

Στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο απάντησε ο δήμαρχος του νησιού, Θεοδόσης Σουσούδης:
«Δυστυχώς, το ύφος αυτής της ανάρτησης μας αδικεί και δίνει την εντύπωση ότι ολόκληρο το νησί βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο δήμαρχος .

«… Το λάθος μας ήταν ότι δεν ερευνήσαμε τη θάλασσα με τους δύτες να δουν αν μέσα είχε απορρίμματα, γιατί νομίζαμε ότι ο όγκος των σκουπιδιών και των μπάζων δεν θα είχε φτάσει στο νερό, μετά την μεγάλη καταιγίδα το 2011 από τότε λιμνάζει αυτή η υπόθεση » τόνισε στην «Κ» και στο OPEN.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Σάλος: Δεκάδες καταγγελίες κατά του Πλάθιντο Ντομίνγκο για σεξουαλική παρενόχληση(pics)

Ολες οι Ειδήσεις