Show Biz

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «πετάει» τα ρούχα του στην παραλία ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «πετάει» τα ρούχα του στην παραλία ο Θανάσης Ευθυμιάδης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μπορεί να μην κάνει κοσμικές εμφανίσεις και να έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια του, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ασχολείται με τα social media και μέσω αυτών ενημερώνει τους followers του για όσα κάνει.

Ο ηθοποιός θέλησε μέσω μιας φωτογραφίας όπου ποζάρει γυμνός, να μιλήσει στον κόσμο για τη θεραπεία που προσφέρει ο ήλιος στο σώμα μας και έγραψε συγκεκριμένα:

«Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων(ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός: “Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει.”», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός!

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμενες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απόγευματινες ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων(ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός : “Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει.”😁 ☀️☀️☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

Δείτε ακόμη: Νεσχάν Μουλαζίμ: Ξεσπά για την Αγία Σοφία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X