Show Biz

Δέσποινα Μοιραράκη: Χαμός με την αίτηση πτώχευσης

Δέσποινα Μοιραράκη: Χαμός με την αίτηση πτώχευσης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αίτηση πτώχευσης της εταιρίας εμπορίας χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη έγινε πράγματι, παραδέχθηκε η ίδια σε τηλεοπτική παρέμβασή της, αλλά, όπως είπε, ήταν ένα μέσο πίεσης εκ μέρους της προς την τράπεζα, ώστε να κατορθώσει να ρυθμίσει τα χρέη της.

Η ίδια διαψεύδει το πρωτοσέλιδο της Espresso, το οποίο ανέφερε πως η Δέσποινα Μοιραράκη υπέβαλε δήλωση παύσης πληρωμών ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας. Η κα Μοιραράκη είπε πως θα κάνει μήνυση γιατί όφειλε η δημοσιογράφος να την πάρει ένα τηλέφωνο και να την ρωτήσει.

Όπως ανέφερε η κυρία Μοιραράκη μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, “Happy Day”, έκανε την αίτηση πτώχευσης όταν ειδοποιήθηκε από την τράπεζα ότι ένα από τα ακίνητα της επιχείρησής της πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό.

Χαρακτηριστικά είπε πως εκείνη με τους δικηγόρους της έκανε αίτηση πτώχευσης, ως μέτρο άμυνας.

Μάλιστα, το μέτρο αυτό φαίνεται πως απέδωσε, καθώς όπως είπε η ίδια, εδώ και μία εβδομάδα έχουν συμφωνία με την συγκεκριμένη τράπεζα, μια συμφωνία επωφελής και για τα δύο μέρη. Αγωνίστηκε και τα κατάφερε εδώ και ένα χρόνο και έχει υπογράψει εδώ και δέκα μέρες”!

https://youtu.be/val4y4zLuBE

Πλέον η αίτηση πτώχευσης έχει αποσυρθεί, ενώ πρόρσθεσε πως η εταιρία υπάρχει και αγωνίζεται και είναι ζωντανή, ενώ άνοιξε και νέο κατάστημα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X